Benin – Kameroen: wordt Kameroen groepswinnaar in Groep F?

De derde groepswedstrijd in Groep F van de Africa Cup of Nations 2019. Benin neemt het op tegen Kameroen. Benin staat samen met Ghana gedeeld tweede (2 eenheden) en Kameroen staat aan de leiding met 4 punten.

Wed op Benin – Kameroen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Kameroen.

Wed op Benin, de underdog

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.75.

Benin speelde twee keer gelijk, tegen Ghana (2-2) en Guinea-Bissau (0-0). Tegen Ghana kwam Benin al na 2 minuten op voorsprong, maar het team moest toch genoegen nemen met een gelijkspel. Tijdens de wedstrijd tegen Guinea-Bisseau domineerde Benin, maar het team kon de stugge verdediging uiteindelijk niet in gevaar brengen.

Als Les Écureuils zich willen plaatsen voor de volgende ronde, dan moeten ze winnen tegen favoriet Kameroen. Bij een gelijkspel zal Ghana normaal gezien de tweede plaats innemen.

Een open wedstrijd wordt verwacht, zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 2.35 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Kameroen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.85.

Kameroen won zijn eerste wedstrijd tegen Guinea-Bissau met 2-0. Beide doelpunten werden kort na de rust gescoord. De kansarme wedstrijd tegen Ghana was spannend maar geen van beide teams konden tot scoren komen.

De troepen van Clarence Seedorf zijn één van de outsiders om de Africa Cup of Nations te winnen. Het land is het daarom aan zijn status verplicht om naar de kwartfinales te gaan. De Kameroeners hebben genoeg aan een puntje om zich te plaatsen.

Zet in op ‘Kameroen wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.