Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Guinee-Bissau – Ghana: kan Ghana zich plaatsen voor de volgende ronde?

Odds op: 01/07/2019

Stadion: New Suez Stadium

Datum en uur: 02/07/2019 – 18:00

De derde groepswedstrijd in Groep F van de Africa Cup of Nations 2019. Guinee-Bissau neemt het op tegen Ghana. Guinee-Bissau staat allerlaatste met 1 puntje en Ghana staat samen met Benin op de tweede plaats met 2 punten. Kameroen staat aan de leiding met 4 punten.

Wed op Guinee-Bissau – Ghana. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Ghana.

Wed op Guinee-Bissau, de laatste in de groep

De odd voor een overwinning van Guinee-Bissau staat op 8.00.

Guinee-Bissau verloor de eerste wedstrijd tegen Kameroen. Guinee-Bissau kon standhouden tot in de 66ste minuut, maar plooide uiteindelijk toch onder de Kameroense druk. De wedstrijd eindigde op 2-0. Tegen Benin kon de verdediging wel overeind blijven. Guinee-Bissau kon geen enkele keer op doel schieten en de wedstrijd eindigde op 0-0.

De Djurtus kunnen zich nog plaatsen, maar dan moeten ze zelf winnen tegen Ghana en hopen dat Kameroen minstens gelijk speelt tegen Benin.

Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.35 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Ghana

De odd voor een overwinning van Ghana staat op 1.44.

Ghana speelde gelijk tegen Benin (2-2) en Kameroen (0-0) en is zo nog niet zeker van de kwalificatie voor de kwartfinales. Tegen Benin kreeg John Boye een rode kaart in de 54ste minuut en 9 minuten later kon Benin de 2-2 alsnog scoren.

Ghana is favoriet om samen met Kameroen door te stoten, maar dan moet het wel minstens gelijk spelen tegen de laatste in de groep en erop rekenen dat Kameroen wint van Benin. De Ghanezen doen er echter beter aan om zelf te winnen, dan zijn ze zeker van de tweede plaats.

Zet in op ‘Ghana wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Benin 0-0 Guinee-Bissau

Kameroen 0-0 Ghana

Laatste ontmoetingen:

Benin 1-4 Kameroen (Kwalificatie WK, 2005)

Toon andere wedopties

X