Bologna - AC Milan: het duel van het Noorden
Bologna - AC Milan: het duel van het Noorden

Bologna – AC Milan: het duel van het Noorden

Odds op: 16/12/18

Stadion: Renato Dall’Ara

Datum en uur: 18/12/18 – 20:30

TV: Proximus TV / Telenet

16de speeldag in de Serie A. In de stand staat Juventus nog steeds op kop. De ploeg van Cristiano Ronaldo heeft een comfortabele voorsprong kunnen opbouwen en pronkt helemaal bovenaan met 46 punten. Napoli volgt op 11 punten. Inter staat derde en telt er 32. Vervolgens vinden we AC Milan terug dat tot nu toe 26 punten heeft behaald. Bologna zit in de gevarenzone (18de van de 20 ploegen in de Serie A) en telt amper 11 punten.

De odd van Bologna-AC Milan is ten voordele van de bezoekers.

Voorspel een overwinning van Bologna

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.40.

Bologna zit op de 18de plek van de Serie A. Dit is waarschijnlijk veel minder goed dan wat ze gehoopt hadden. De twee laatste seizoenen rondden ze af op een 15de plaats. Momenteel loopt alles dus niet zoals het zou moeten. De club is er slechts in geslaagd om twee wedstrijden te winnen sinds de aanvang van het nieuw seizoen. Vijf wedstrijden eindigden op een gelijkspel en Bologna verloor er acht. Vooral de uitmatchen zijn problematisch voor de ploeg: op verplaatsing wonnen ze geen enkele wedstrijd. In eigen stadion zijn de resultaten beter: 2 overwinningen, 2 draws en 3 nederlagen.

Kies voor de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Bologna of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.85.

Kies voor AC Milan, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.91.

AC Milan werd vorig seizoen zesde. Voorlopig doen ze het dus beter met deze vierde plek in de ranglijst. Thuis won de club slechts één wedstrijd. Op verplaatsing is AC Milan minder sterk. De ploeg behaalde er 2 overwinningen, 3 draws en 2 nederlagen. In dit klassement halen de Milanezen maar de 8ste plaats. In elk van de vier laatste onderlinge duels tussen beide ploegen versloeg AC milan zijn tegenstander van de dag.

Kan AC Milan deze serie doortrekken ? Wed op ‘AC Milan wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.80.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Empoli 2-1 Bologna

Olympiakos 3-1 AC Milan

Laatste ontmoetingen :

Bologna 1-2 AC Milan

AC Milan 2-1 Bologna

AC Milan 3-0 Bologna

Bologna 0-1 AC Milan

Toon andere wedopties

X