Dortmund – Club Brugge: een moeilijke uitwedstrijd voor blauw-zwart

De vierde speeldag van de groepsfase van de Champions League. Dortmund neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wed op Dortmund – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Duitsers.

Dortmund staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van Dortmund staat op 1.30.

Dortmund won op de vorige speeldag met 0-3 op Jan Breydel. Rode Duivel Thorgan Hazard maakte vroeg in de wedstrijd het openingsdoelpunt en de Noor Haaland zette al in de eerste helft de 0-3 op het scorebord. De tweede helft was een maat voor niets. Dankzij deze overwinning springen Die Borussen naar de leidersplaats in Groep F.

Kan Dortmund opnieuw makkelijk winnen van Club Brugge? Zet in op ‘Dortmund / Dortmund’ en win 1.85 keer je inzet terug.

Club wil de derde plaats behouden

De odd voor een overwinning van Brugge staat op 8.50.

Club begon met een overwinning en een gelijkspel aan zijn Champions League-campagne maar Dortmund was te sterk voor blauw-zwart op de derde speeldag. De Bruggelingen behouden wel nog steeds hun derde plaats (en Europa League-voetbal na de winter) en willen met een voorsprong op Zenit de laatste twee speeldagen afwerken. Een puntje pakken in Dortmund zou een wereld van verschil kunnen maken op het einde.

Kan Club beter doen dan in Brugge en iets pakken in het Signal Iduna Park? Zet in op ‘X of Club Brugge’ en win 3.40 keer je inzet terug.