Formule 1 stand
Formule 1 stand

Bournemouth-Tottenham: de Spurs mogen geen punten laten liggen

Odds op: 30/04/2019

Stadion: Vitality Stadium

Datum en uur: 04/05/19 – 13:30

TV: Telenet

37ste speeldag in de Premier League. Manchester City staat op kop met 92 punten. Liverpool telt er eentje minder en Tottenham vervolledigt de top 3 (70 eenheden). Bournemouth staat op de veertiende plaats en telt 42 punten.

Wed op Bournemouth-Tottenham. De noteringen zijn in het voordeel van de Spurs.

Wed op Bournemouth, de underdog

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.10.

Bournemouth won geen enkele van zijn laatste vijf wedstrijden in eigen stadion. Het won vorige maand wel met 0-5 van Brighton op verplaatsing.

Sinds het begin van het Premier League seizoen haalt Bournemouth wisselvallige resultaten thuis. De ploeg won zeven wedstrijden in het Vitality Stadium, speelde er vijf keer gelijk en verloor zes matchen.

Bournemouth heeft niets meer te winnen of te verliezen. Wed op ‘beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.60.

Zet jouw geld in op de Spurs

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.83.

Als we alle competities samen nemen won Tottenham slechts één van zijn laatste vijf duels (1-0 thuisoverwinning tegen Brighton).

Tottenham behoort tot de beste ploegen van de Engelse eerste klasse als het gaat om uitmatchen. Buitenshuis wonnen de Spurs elf wedstrijden. Ze verloren er zeven. Opvallend: het is de enige ploeg dat nooit gelijkspeelde (en thuis speelde Tottenham maar één keer gelijk).

De vier eerste eindposities in de Premier League zijn goed voor een Champions League ticket. Tottenham heeft twee punten voorsprong op Chelsea (4de in het klassement), vier op Arsenal (5de) en vijf op Manchester United (6de). Het team moet dus op zijn hoede blijven.

Wed op ‘Tottenham leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.85.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Southampton 3-3 Bournemouth

Tottenham 0-1 Ajax

Laatste ontmoetingen:

Tottenham 5-0 Bournemouth

Bournemouth 1-4 Tottenham

Tottenham 1-0 Bournemouth

Tottenham 4-0 Bournemouth

Toon andere wedopties

X