Antwerp - Standard Luik (Jupiler Pro League)
Kvitova - Collins

Beerschot-Wilrijk – Westerlo: springt Westerlo naar de tweede plaats in Groep A?

Odds op: 29/04/2019

Stadion: Kiel

Datum en uur: 04/05/2019 – 20:30

TV: Proximus TV / Telenet

De 7de speeldag in Groep B van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. KFCO Beerschot Wilrijk ontvangt Westerlo. Beerschot staat voorlaatste met 5 punten en Westerlo is 3de in de rangschikking met 9 punten. Sint-Truiden staat aan de leiding met 12 punten voor eerste achtervolger Charleroi (10 eenheden).

Wed op KFCO Beerschot Wilrijk – Westerlo. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Wed op Beerschot Wilrijk, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Beerschot-Wilrijk pakte de tweede periodetitel in 1B, maar KV Mechelen dwong de promotie af in twee onderlinge titelduels. Beerschot-Wilrijk moet zo minstens nog een jaartje langer in tweede klasse spelen.

Beerschot begon vrij matig aan de play-offs en pakte maar 5 punten in de eerste 6 wedstrijden. Veel valt dus niet meer te winnen of te verliezen dit seizoen. De resterende wedstrijden dienen daarom als voorbereiding op het volgend seizoen, waar het hoofddoel de promotie naar 1A is.

Beerschot zal zonder stress aan de wedstrijd beginnen, maar de spelers hopen toch een goede prestatie op de mat te leggen voor het thuispubliek.

Zet in op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Beerschot Wilrijk of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.48.

Zet in op Westerlo , de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.55.

Westerlo kon zich maar nipt behoeden van de play-downs in 1B en speelt daarom zonder stress in Play-off 2. Westerlo doet het behoorlijk en maakt zelfs nog kans op groepwinst. De Kemphanen hebben 3 punten minder dan Sint-Truiden en 1 punt minder dan Charleroi. Westerlo speelt nog tegen de nummer 1 en 2 dit seizoen en heeft dus nog alles in eigen handen.

Als de troepen van Bob Peters nog willen strijden om groepswinst, dan mogen ze echter zelf geen punten meer laten liggen. Westerlo wil daarom de volle buit pakken op het veld van Beerschot.

In de twee wedstrijden dat Westerlo wist te winnen in de play-offs, kreeg het team telkens geen enkel doelpunt binnen. Zet daarom in op ‘Westerlo wint zonder tegendoelpunt’. Deze od staat op 4.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sint-Truiden 2-2 Beerschot Wilrijk

Westerlo 1-0 Eupen

Laatste ontmoetingen:

Westerlo 1-1 Beerschot Wilrijk

Beerschot Wilrijk 1-1 Westerlo

Westerlo 1-2 Beerschot Wilrijk

Westerlo 1-2 Beerschot Wilrijk

Toon andere wedopties

X