F1 circuits
F1 circuits

Oostende – Westerlo: welk team doet nog mee voor groepswinst?

Odds op: 07/05/2019

Stadion: Versluys Arena

Datum en uur: 11/05/2019 – 20:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 8ste speeldag in Groep A van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. Charleroi staat aan de leiding met 13 punten. Sint-Truiden staat op de 2de plaats met 12 punten. Oostende staat samen met Beerschot gedeeld 4de met 8 punten, 1 puntje minder dan Westerlo (9 eenheden).

Wed op Oostende – Westerlo. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Wed op Oostende, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.90.

KV Oostende was samen met Sint-Truiden en Charleroi aan het begin van de play-offs één van de favorieten om de groep te winnen, maar het team van interim-trainer Francky Van der Elst heeft op dit moment al 5 punten minder dan Charleroi en 4 minder dan Sint-Truiden. Het moet ondertussen ook 1B team Westerlo voor zich dulden. De Kemphanen hebben 1 puntje meer.

Oostende speelt nog thuis tegen Westerlo en Sint-Truiden. KVO mag daarom blijven dromen van groepswinst. De Kustboys willen daarom de drie punten thuishouden tegen rechtstreekse concurrent Westerlo.

Mogelijk is dit de wedstrijd van de laatste kans voor Oostende. Nicolas Lombaerts en zijn ploegmakkers moeten daarom vol voor de aanval kiezen op het veld van Eupen. Zet in op ‘Oostende wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.60.

Kies voor de uitploeg, Westerlo

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Westerlo kon zich maar nipt behoeden van de play-downs in 1B en speelt daarom zonder stress in Play-off 2. Westerlo doet het behoorlijk en maakt zelfs nog kans op groepswinst. De Kemphanen hebben 4 punten minder dan Charleroi en 3 punten minder dan Sint-Truiden.

Westerlo speelt nog tegen de nummer 1 en 2 dit seizoen en kan dus nog punten van hen afsnoepen. Als de troepen van Bob Peters nog willen strijden om groepswinst, dan mogen ze echter zelf geen punten meer laten liggen. Westerlo wil daarom de volle buit pakken op het veld van Oostende.

In de twee wedstrijden dat Westerlo wist te winnen in de play-offs kreeg het team telkens geen enkel doelpunt binnen. Zet daarom in op ‘Westerlo wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 4.33.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Eupen 3-2 Oostende

Beerschot 3-2 Westerlo

Laatste ontmoetingen:

Westerlo 0-0 Oostende

Westerlo 0-4 Oostende

Oostende 5-0 Westerlo

Westerlo 0-1 Oostende

Toon andere wedopties

X