Champions League finale
Champions League finale

Chelsea-Watford: een gemakkelijke thuisoverwinning voor de Blues?

Odds op: 30/04/2019

Stadion: Stamford Bridge

Datum en uur: 05/05/19 – 15:00

TV: Telenet

37ste speeldag in de Premier League. Manchester City staat op kop met 92 punten. Liverpool telt er eentje minder en Tottenham vervolledigt de top 3 (70 eenheden). Chelsea volgt op twee punten. Watford staat op de tiende plaats en telt 50 punten.

Wed op Chelsea-Watford. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Blues.

Zet in op Eden Hazard en Chelsea

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.40.

Chelsea verloor slechts één van zijn laatste acht matchen (de 2-0 nederlaag tegen Liverpool). De twee laatste wedstrijden eindigden wel allebei op een draw.

De Blues zijn sterk in Stamford Bridge. In de Premier League verloren ze er maar één keer dit seizoen. De oudste Hazard en zijn ploeggenoten wonnen elf wedstrijden in eigen stadion en verloren er zes.

Chelsea is voorlopig geplaatst voor de Champions League, maar zal zijn twee achtervolgers zeker in het oog moeten houden. Arsenal staat 5de en telt twee eenheden minder terwijl Manchester United op de 6de stek staat en drie punten achterstand heeft.

In de vorige vier duels tegen Watford scoorden beide teams steeds. Wed op ‘Chelsea wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.80.

Een verrassing van Watford?

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.00.

Watford verloor drie van zijn laatste vier uitwedstrijden. Enkel tegen Huddersfield slaagde de ploeg erin om meer dan één keer te scoren (eindscore: 1-2).

Sinds het begin van het Premier League seizoen is Watford vrij goed op verplaatsing. Het is de achtste beste ploeg van de competitie als het gaat om uitmatchen. Buitenshuis won Watford zes wedstrijden. Het team van Javi Gracia speelde vijfmaal gelijk en verloor zeven keer.

Watford heeft niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen en zou wel eens kunnen verrassen. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Watford of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet me 2.95.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Man U 1-1 Chelsea

Watford 1-2 Wolverhampton

Laatste ontmoetingen:

Watford 1-2 Chelsea

Watford 4-1 Chelsea

Chelsea 4-2 Watford

Chelsea 4-3 Watford

Toon andere wedopties

X