Ferrari Formule 1 auto
Ferrari Formule 1 auto

Union – Moeskroen: blijft Union in het zog van Kortrijk?

Odds op: 07/05/2019

Stadion: Stade Joseph Marien

Datum en uur: 11/05/2019 – 20:30

TV: Proximus TV / Telenet

De 8ste speeldag in Groep B van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. KV Kortrijk staat alleen aan de leiding met 18 punten, 2 meer dan eerste achtervolger Union (16 eenheden). Waasland-Beveren, Cercle Brugge en Zulte Waregem hebben alle drie 7 punten.

Wed op Union – Moeskroen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Union.

Wed op Union, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.85.

Union doet het als team uit 1B verrassend goed in Play-off 2. De Brusselaars pakten een knappe 16 op 21 en zijn zo samen met KV Kortrijk de favorieten om Groep B te winnen. KV Kortrijk heeft 18 punten en Union heeft 2 punten minder (16 eenheden). Union speelt wel nog thuis tegen KVK en heeft dus nog alles in eigen handen.

Les Unionistes konden twee wedstrijden op rij niet winnen in de play-offs. Het team speelde thuis gelijk tegen Zulte-Waregem (2-2) en verloor op het veld van Waasland-Beveren (3-2). De 11-voudige kampioen sloot echter terug aan met een knappe overwinning op het veld van Cercle Brugge (2-3) en doet daarom nog steeds mee voor groepswinst.

Een makkelijke overwinning voor Union? Zet in op ‘Union wint zonder tegendoelpunt’ en win 4.10 keer jouw inzet terug.

Kies voor een verrassing van Moeskroen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.75.

Moeskroen was de ploeg in vorm na nieuwjaar en was maar liefst 9 wedstrijden ongeslagen. Het won de toppers op het veld van Genk, Gent en Club Brugge telkens met 1-2. Moeskroen werd daarom door de analisten gezien als dé favoriet om Groep B te winnen.

Moeskroen stelt echter zwaar teleur in Play-off 2. De Henegouwenaars pakten een magere 4 op 18 en staan zo allerlaatste in Groep B. Ze pakten deze 4 punten door gelijk te spelen en te winnen van Zulte-Waregem. Alle andere wedstrijden werden verloren.

Kan Moeskroen minstens een puntje pakken op het veld van Union? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Moeskroen of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.90.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Cercle Brugge 2-3 Union

Moeskroen 3-0 Zulte Waregem

Laatste ontmoetingen:

Moeskroen 0-2 Union

Union 2-2 Moeskroen

Toon andere wedopties

X