Ferrari Formule 1 auto
Ferrari Formule 1 auto

Brighton – Manchester City: een gemakkelijke overwinning voor de Citizens?

Odds op: 08/07/2020

Stadion: Falmer Stadium

Datum en uur: 11/07/2020 – 21:00

TV: Telenet

De 35ste speeldag in de Premier League. Brighton and Hove Albion neemt het thuis op tegen Manchester City. Brighton staat op de 15de plaats en vecht nog tegen de degradatie. Man City staat stevig op de tweede plaats.

Wed op Brighton – Manchester City. De noteringen zijn overduidelijk in het voordeel van Man City.

Brighton vecht tegen de degradatie

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 9.25.

Brighton verloor op de vorige speeldag met 1-3 van kampioen Liverpool. Leandro Trossard maakte de aansluitingstreffer maar Salah zette 20 minuten later de eindstand op het scorebord. Met slechts 9 punten meer dan Aston Villa is Brighton and Hove Albion nog niet zeker van het behoud dit seizoen.

Brighton verloor al zijn wedstrijden tegen Man City sinds de club in 2017 opnieuw in de Premier League speelt. In 6 van de 7 onderlinge duels werden wel telkens minsens 2 doelpunten gescoord. Zet daarom in op ‘meer dan 1,5 doelpunten’ en win 1.28 keer je inzet terug.

Man City heeft 6 punten meer dan Leicester

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.33.

Man City won op woensdag in eigen huis met 5-0 forfaitcijfers van Newcastle United. Rode Duivel De Bruyne gaf de assist voor het tweede doelpunt en komt zo een stap dichter bij het record van Thierry Henry. Door deze overwinning verstevigen de Sky Blues hun tweede plaats.

Man City won de laatste 6 onderlinge duels. In 4 van deze 6 wedstrijden kreeg City ook geen enkel tegendoelpunt binnen. Zet daarom in op ‘Man City to win to nil’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Brighton 1-3 Liverpool

Man City 5-0 Southampton

Laatste ontmoetingen:

Man City 4-0 Brighton

Brighton 1-4 Man City

Man City 1-0 Brighton

Man City 2-0 Brighton

Toon andere wedopties

X