Athletic-Bilbao - Sevilla: springt Sevilla naar de derde plaats in de stand?
Athletic-Bilbao - Sevilla: springt Sevilla naar de derde plaats in de stand?

Athletic-Bilbao – Sevilla: springt Sevilla naar de derde plaats in de stand?

Odds op: 06/07/2020

Stadion: San Mamés

Datum en uur: 09/07/2020

TV: Proximus TV / Telenet

De 35ste speeldag in La Liga. Athletic Bilbao neemt het thuis op tegen Sevilla. Bilbao is 8ste in de stand met 3 punten minder dan Real Sociedad. Sevilla staat stevig op de 4de plaats met 60 punten, 6 meer dan Villarreal.

Wed op Athletic Bilbao-Sevilla. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Sevilla.

Bilbao wil Europees spelen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Athletic Club Bilbao verloor op de vorige speeldag thuis met het kleinste verschil tegen de voorlopige leider Real Madrid. De Madrilenen wonnen met 0-1 en Rode Duivel Thibaut Courtois hield opnieuw de netten schoon. Bilbao blijft 8ste in de rangschikking en dreigt Europees voetbal te mislopen volgend seizoen.

Los Leones doen het wel goed sinds de Spaanse eerste klasse opnieuw van start is gegaan. Bilbao verloor geen enkele wedstrijd, uitgezonderd de twee wedstrijden tegen topploegen Barcelona en Real Madrid. Zet daarom in op ‘Athletic of X’ en win 1.53 keer je inzet terug.

Sevilla op weg naar Champions League-voetbal

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.50.

Sevilla won op maandagavond thuis met 1-0 van Eibar. Lucas Ocampos maakte het enige doelpunt van de wedstrijd in de 57ste minuut. Door deze overwinning komen Los Nervionenses steviger op plaats vier te staan. Met slechts 2 punten minder dan Atlético Madrid is zelfs de derde plaats nog haalbaar voor het team.

Sevilla is nog steeds ongeslagen sinds de Spaanse eerste klasse opnieuw van start is gegaan. De Rojiblancos speelden 4 keer gelijk en wonnen 2 keer. Zet Sevilla zijn ongeslagen reeks verder? Zet in op ‘X of Sevilla’ en win 1.35 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Athletic Bilbao 0-1 Real Madrid

Sevilla 1-0 Eibar

Laatste ontmoetingen :

Sevilla 1-1 Athletic Bilbao

FC Sevilla 2-0 Athletic Bilbao

Athletic Bilbao 1-0 FC Sevilla

FC Sevilla 1-0 Athletic Bilbao

Toon andere wedopties

X