Club Brugge-Red Bull Salzbourg (EL)
Club Brugge-Red Bull Salzbourg (EL)

Cardiff – Liverpool: een gemakkelijke overwinning voor de Reds?

Odds op: 18/04/2019

Stadion: Cardiff City Stadium

Datum en uur: 21/04/19 – 17:00

TV: Telenet

35ste speeldag van de Premier League. Liverpool staat aan de leiding met 85 punten. Het team van Salah speelde wel één wedstrijd meer dan Manchester City (83 eenheden) en Tottenham (67 eenheden), die respectievelijk op de tweede en derde plek staan. Cardiff staat op de achttiende plek en sprokkelde tot nu toe 28 punten bij elkaar.

De noteringen van Cardiff-Liverpool zijn duidelijk in het voordeel van de bezoekers.

Wed op Cardiff

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 14.50.

Cardiff won zes thuismatchen dit seizoen in de Premier League. De ploeg speelde twee keer gelijk en verloor negen wedstrijden in eigen stadion.

De laatste resultaten van Cardiff zijn niet goed. Het team won slechts één van zijn laatste zeven wedstrijden en verloor al de andere. Het bevindt zich in de rode zone en telt vijf punten minder dan de 17de in het klassement, Brighton.

Cardiff scoorde in elk van de vier laatste duels tegen Liverpool. Zet jouw geld in op de weddenschap ‘beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.20.

Zet in op een overwinning van de Reds

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.20.

Liverpool verloor slechts één wedstrijd dit seizoen in de Engelse eerste klasse: het duel tegen Manchester City (2-1). De Reds wonnen elf wedstrijden op verplaatsing en speelden er vijf keer gelijk.

Liverpool verkeert in uitstekende vorm. De ploeg pakte de drie punten in zijn laatste zeven wedstrijden (alle competities samen).

Deze match is van cruciaal belang voor Liverpool, dat natuurlijk meedoet in de titelstrijd. In de laatste vier ontmoetingen tussen beide teams pakte Liverpool telkens de drie punten. Wed daarom op ‘Liverpool leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.67.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Burnley 2-0 Cardiff

Liverpool 2-0 Chelsea

Laatste ontmoetingen:

Liverpool 4-1 Cardiff

Cardiff 3-6 Liverpool

Liverpool 3-1 Cardiff

Cardiff 4-5 Liverpool (na strafschoppen)

Toon andere wedopties

X