Inter Milaan-Napoli (Serie A)
Inter Milaan-Napoli (Serie A)

Cercle Brugge – Kortrijk: welk team grijpt de 2e plaats in Groep B?

Odds op: 15/04/2019

Stadion: Jan Breydel

Datum en uur: 20/04/2019 – 20:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 5e speeldag in Groep B van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. Union staat aan de leiding nadat het een knappe 12 op 12 pakte. KV Kortrijk is de eerste achtervolger met 9 punten en neemt het op tegen de 3e in het klassement Cercle Brugge (7 eenheden).

De noteringen van Cercle Brugge – KV Kortrijk zijn lichtjes in het voordeel van Cercle.

Wed op Cercle Brugge, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.35.

Cercle Brugge won zijn twee laatste wedstrijden in Groep B (op het veld van Moeskroen (2-3) en thuis tegen Waasland-Beveren (3-2)). De West-Vlamingen zijn zo opgeklommen naar de 3e plaats, op 2 punten van KV Kortrijk en 5 van verrassende leider Union.

Als Cercle thuis kan winnen van KV Kortrijk, dan springt het over de Kortrijkzanen naar de 2e plaats. Met nog een thuiswedstrijd tegen Union heeft het zo nog de groepswinst in eigen handen.

In de vorige twee wedstrijden scoorde Cercle 3 keer, maar kreeg het ook telkens 2 doelpunten tegen. Zet in op ‘Cercle wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.50.

Zet in op de uitploeg, KV Kortrijk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.75.

KV Kortrijk was met een 9 op 9 perfect aan Play-off 2 begonnen. Op de vorige speeldag verloren de West-Vlamingen echter op het veld van Union en de 11-voudige landskampioen staat zo alleen aan de leiding.

KV Kortrijk is nog steeds één van de favorieten om Groep B te winnen, maar dan mogen de troepen van Yves Vanderhaeghe niet al te veel punten laten liggen. Als het gelijk kan spelen op het veld van Cercle, dan blijft Kortrijk sowieso 2e in het klassement.

Zet in op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van KV Kortrijk of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.57.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Cercle Brugge 3-2 Waasland-Beveren

Kortrijk 0-1 Union

Laatste ontmoetingen:

Kortrijk 2-1 Cercle Brugge

Cercle Brugge 1-1 Kortrijk

Cercle Brugge 1-1 Kortrijk

Kortrijk 0-0 Cercle Brugge

Toon andere wedopties

X