Everton-Tottenham (Premier League)
Everton-Tottenham (Premier League)

Watford – Arsenal: kan Arsenal opnieuw vierde worden?

Odds op: 11/04/2019

Stadion: Vicarage Road

Datum en uur: 15/04/2019 – 21:00

TV: Telenet

De 34e speeldag in de Premier League. Watford staat gedeeld 9e (46 punten) en Arsenal staat op de 5e plaats in de rangschikking met 63 punten. Liverpool staat aan de leiding met 82 punten maar heeft één wedstrijd meer gespeeld dan eerste achtervolger Man City (80 eenheden). Chelsea is 3e met 66 punten en Tottenham 4e met 64 punten.

De noteringen van Watford – Arsenal zijn duidelijk in het voordeel van Arsenal.

Wed op Watford, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.25.

Watford speelt voor het vierde seizoen in de Premier League en doet het voorlopig vrij goed. Er zijn nog vijf wedstrijden te spelen maar de Hornets hebben nu al het puntenaantal van de vorige 3 seizoenen geëvenaard. Met een 10e plaats is de club uit de rand van Londen ondertussen ook zeker van het behoud.

Het team van Christian Kabasele heeft dit seizoen niets meer te winnen of te verliezen en kan dus zonder stress aan de wedstrijd beginnen tegen Arsenal. Een puntje pakken tegen een topteam als Arsenal zou op zich al een goed resultaat zijn.

Zet in op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Watford of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.67.

Zet in op de favoriet, Arsenal

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.15.

Arsenal wil volgend seizoen Champions League voetbal spelen en moet daarom minstens 4e worden. Er zijn echter vier teams voor de twee nog te verdienen Champions League plaatsen. Het einde van het seizoen wordt dus nog heel spannend.

Arsenal speelt alleen nog tegen “kleinere” tegenstanders en mag dus geen steken laten vallen. Het moet hopen dat Tottenham en Chelsea nog punten laten liggen. Bovendien moeten de Gunners Man United achter zich houden.

Arsenal zal vanaf de eerste minuut van de wedstrijd voor de aanval kiezen. Zet daarom in op ‘Arsenal staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 3.40.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Watford 3-2 Wolves

Everton 1-0 Arsenal

Laatste ontmoetingen:

Arsenal 2-0 Watford

Arsenal 3-0 Watford

Watford 2-1 Arsenal

Arsenal 1-2 Watford

Toon andere wedopties

X