Cercle Brugge vs. AA Gent, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Cercle Brugge vs. AA Gent, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

AA Gent – Cercle Brugge: de Buffalo’s kunnen de 1e plaats veiligstellen

Odds op: 16/05/2023

De vierde speeldag van de Europe Play-offs in de Jupiler Pro League. Cercle Brugge gaat op bezoek bij AA Gent.

In de laatste 5 ontmoetingen tussen de twee teams heeft Gent 2 overwinningen behaald, heeft Cercle Brugge er 2 gewonnen en is er 1 gelijkspel geweest. Bij hun laatste confrontatie domineerde Gent Cercle Brugge ruimschoots met een score van 4-0.

Wedden op AA Gent – Cercle Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Gent staat aan de leiding in PO2

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.71.

Gent bevindt zich momenteel in een uitstekende reeks resultaten met 3 opeenvolgende overwinningen in de Jupiler Pro League. Hun laatste wedstrijd tegen Cercle Brugge eindigde in een indrukwekkende 4-0 overwinning, met onder andere een hattrick van Orban, de topscorer van het team sinds zijn komst met 14 doelpunten.

Het team van Gent streeft naar kwalificatie voor Europa en een overwinning tegen Cercle Brugge zou hen dichter bij dit doel brengen, aangezien ze zeker zouden zijn van deelname aan de voorrondes van de Conference League. De spelers moeten voortbouwen op hun huidige momentum en profiteren van hun huidige dynamiek om thuis te zegevieren.

Onze voorgestelde weddenschap: Gent wint en meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. De quotering voor deze weddenschap is 2.45.

Cercle staat op een gedeelde tweede plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.50.

Cercle staat op dit moment op de derde plaats in het klassement en moet daarom winnen van AA Gent om de Europese droom levend te houden. Met 8 punten achterstand op de Gentenaars moet De Vereniging echter hopen op een mirakel om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de voorrondes van de Conference League.

Groen-zwart blijft echter een team dat in staat is om voor verrassingen te zorgen en zal zeker het maximum uit hun laatste clash met Gent willen inhalen. De spelers zullen hun inspanningen moeten verdubbelen en trachten wraak te nemen voor de teleurstellende nederlaag op het veld van AA Gent.

Als we kijken naar de statistieken zien we alvast dat vaak veel doelpunten gescoord worden in wedstrijden tussen deze twee tegenstanders de laatste jaren. Onze tweede voorgestelde weddenschap: Cercle Brugge scoort minstens 1 doelpunt. De quotering voor deze weddenschap is 1.47.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X