Cercle Brugge - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Cercle Brugge - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Cercle Brugge – Club Brugge: blauw-zwart is favoriet

Odds op: 29/03/2024

De 1e speeldag van de Champions’ play-offs van de Jupiler Pro League. Club Brugge gaat op bezoek bij Cercle Brugge.

De Brugse derby, altijd een hoogtepunt op de Belgische voetbalkalender, krijgt extra lading op de eerste speeldag van de Champions Play-offs van de Jupiler Pro League. Terwijl Cercle Brugge de gastheer speelt, is het aan Club Brugge om hun status als topfavoriet waar te maken in deze felbevochten stadstwist. Met recente statistieken die een lichte voorkeur tonen voor Club, maar een ongebroken thuisreeks voor Cercle, belooft deze match een spannende strijd te worden.

Wedden op Club Brugge – Cercle Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club Brugge.

Cercle wil zich tonen tegen zijn buren

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 3.60.

Cercle Brugge, met een indrukwekkende ongeslagen reeks in hun laatste 3 thuis ontmoetingen tegen Club Brugge, kijkt uit naar het voortzetten van deze trend. Hun statistieken thuis tegen Club zijn een mengelmoes van overwinningen en nederlagen, maar recentelijk hebben ze getoond niet makkelijk opzijgezet te worden. Het vermogen om de eerste helft in 31% van hun wedstrijden te winnen, onderstreept hun potentieel om vroeg in de wedstrijd toe te slaan.

Echter, met een doelpuntengemiddelde van 1.68 wanneer ze thuis spelen, zal het cruciaal zijn om de verdediging te versterken en de kansen voorin efficiënter te benutten. Hun laatste ontmoeting die eindigde in een 1-1 gelijkspel, toont aan dat Cercle de kwaliteit heeft om Club bij te benen, en ze zullen dit momentum willen gebruiken om een sterke start in de play-offs te maken.

Kan Cercle iets pakken tegen Club Brugge? Zet in op ‘Cercle Brugge of X’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Club Brugge droomt nog van de titel

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 1.98.

Club Brugge, met een overweldigend voordeel in de historische confrontaties, waaronder 14 overwinningen in de laatste 22 uitwedstrijden tegen Cercle, streeft ernaar om hun dominantie voort te zetten. Hun recente vorm, beter dan die van Cercle, geeft hen vertrouwen, ondersteund door het feit dat ze in de laatste vijf matches ten minste één doelpunt hebben gescoord.

Met een gemiddeld aantal van 1.94 doelpunten bij uitwedstrijden, ligt hun kracht in de aanval. Club Brugge zal echter hun vermogen om wedstrijden om te draaien moeten verbeteren, gezien hun lage winstpercentage wanneer ze achterstaan op vreemde bodem. Het strategische belang van de eerste helft, waarin ze in 48% van hun matches de leiding nemen, kan niet worden onderschat. De sleutel tot succes voor Club zal liggen in het vroeg opbouwen van druk en het benutten van kansen om de verdediging van Cercle te doorbreken.

Kan blauw-zwart goed aan de play-offs beginnen? Zet in op ‘Club Brugge wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

Cercle Brugge 4-0 RWDM

STVV 2-1 Club Brugge

Toon andere wedopties

X