Standard - Cercle Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Standard - Cercle Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Standard – Cercle Brugge: er staat niets meer op het spel voor beide teams

Odds op: 23/05/2023

De vierde speeldag van de Europe play-offs van de Jupiler Pro League. Cercle Brugge neemt het thuis op tegen Standard Luik.

Als we kijken naar de laatste 6 wedstrijden tussen de twee teams zien we dat Standard Luik 2 van deze wedstrijden heeft gewonnen en Cercle Brugge geen enkele keer de 3 punten kon pakken. Vier van de onderlinge duels eindigden op een gelijkspel.

Wedden op Standard – Cercle Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van Standard.

Standard verloor met 3-0 van Westerlo

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Standard verloor met 3-0 van Westerlo op de vorige speeldag en door het gelijkspel tussen AA Gent en Cercle Brugge kan het team niet meer over de Gentenaars springen. In die wedstrijd had Standard Luik 45% balbezit en 11 doelpogingen waarvan slechts 2 op doel. Als de Luikenaars willen winnen thuis tegen Cercle zal het team daarom meer kansen moeten afdwingen als het wil winnen in eigen huis.

In 5 van de laatste 6 wedstrijden van Standard werden minstens 3 doelpunten gescoord. De tegenstanders scoorden er 11 en Standard was goed voor 8 doelpunten. We raden daarom aan om in te zetten op ‘beide teams scoren’ en win 1.55 keer je inzet terug.

Cercle Brugge speelde gelijk tegen Gent

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.70.

Cercle Brugge speelde 2-2 gelijk op het veld van AA Gent en blijft zo op de tweede plaats staan in de Europe Play-offs. AA Gent heeft 38 punten en Cercle Brugge heeft 30 punten. Met nog slechts twee wedstrijden te gaan is AA Gent daarom zeker van groepswinst en Cercle Brugge heeft daarom niets meer om voor te spelen in de resterende twee wedstrijden. De vraag is daarom of Cercle-trainer Miron Muslic kansen zal geven aan jongere spelers als voorbereiding van het volgende seizoen.

Ook in wedstrijden van Cercle Brugge werden in 5 van de laatste 6 wedstrijden minstens 3 doelpunten gescoord. Het gemiddelde aantal gescoorde doelpunten per wedstrijd in deze 6 wedstrijden is 4,17, met het gemiddelde aantal doelpunten van Cercle Brugge op 2,17. We raden daarom aan om in te zetten op ‘meer dan 3,5 doelpunten in de wedstrijd’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X