CCercle Brugge - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
CCercle Brugge - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Cercle Brugge – Union: kan Union efficiënter zijn tegen groen-zwart?

Odds op: 20/09/2023

De 8e speeldag in de Jupiler Pro League. Cercle Brugge neemt het thuis op tegen Union.

Het belooft een spannende confrontatie te worden op de 8e speeldag van de Jupiler Pro League wanneer Cercle Brugge en Union elkaar ontmoeten. Beide ploegen hebben wisselende prestaties achter de rug en zullen er alles aan doen om de drie punten te bemachtigen in deze belangrijke wedstrijd.

Wedden op Cercle Brugge – Union Saint-Gilles. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Cercle Brugge verloor van RWDM

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.60.

Cercle Brugge begon het seizoen met vertrouwen en boekte een indrukwekkende 9 op 9 net vóór de vorige speeldag, maar hun laatste wedstrijd tegen RWDM eindigde in een teleurstellende nederlaag. De ploeg begon sterk, met Kevin Denkey die de score opende, maar kon de voorsprong niet vasthouden. Coach Miron Muslic zal op zoek zijn naar een sterke reactie van zijn team en zal proberen de defensie te versterken om tegendoelpunten te voorkomen. Cercle Brugge zal hopen om weer op het winnende pad te komen en hun positie in de competitie te verbeteren.

Kan Cercle Brugge iets pakken thuis tegen KRC Genk? Zet in op ‘Cercle Brugge of X’ en win 1.49 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Union verloor onterecht van KRC Genk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.55.

Ook Union verloor op de vorige speeldag met 0-2 van Genk, maar was eigenlijk de betere ploeg in die wedstrijd. Ondanks het creëren van kansen in hun laatste wedstrijd tegen Racing Genk, slaagden ze er niet in om te scoren en kregen ze twee doelpunten binnen. Racing Genk had hiervoor maar twee doelkansen nodig.

Het gemis van een echte doelpuntenmaker wordt steeds duidelijker, en Union-coach Alexander Blessin zal op zoek zijn naar manieren om zijn team weer op het scoresheet te krijgen. Vorig seizoen zorgde Victor Boniface voor de doelpunten maar de Nigeriaan speelt sinds deze zomer voor Bayer Leverkusen.

Ondanks de nederlaag thuis tegen KRC Genk, lijken de spelers vastberaden en geloven ze dat hun kwaliteiten voorin uiteindelijk tot doelpunten zullen leiden.

Krijgen we doelpunten te zien aan beide kanten? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.70 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Union belooft een interessant schouwspel te worden. Cercle Brugge zal proberen hun vroege seizoensvorm te hervinden en de tegenvaller tegen RWDM goed te maken. Aan de andere kant zal Union alles op alles zetten om beter af te werken voor doel. Beide teams zullen zich bewust zijn van het belang van deze wedstrijd en de druk om te presteren zal hoog zijn. Voetbalfans kunnen zich verheugen op een wedstrijd vol strijd en spanning wanneer Cercle Brugge en Union het tegen elkaar opnemen op de 8e speeldag van de Jupiler Pro League.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X