RWDM - AA Gent, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
RWDM - AA Gent, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

RWDM – AA Gent: de Gentenaars staan aan de leiding

Odds op: 29/09/2023

De 9e speeldag van de Jupiler Pro League. RWDM neemt het thuis op tegen AA Gent.

De 9e speeldag in de Jupiler Pro League brengt een boeiende ontmoeting tussen RWDM en AA Gent. De Gentenaars staan op dit moment aan de leiding.

Wedden op RWDM – AA Gent. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Gentenaars.

RWDM verloor van Union in de beker

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.75.

RWDM speelde hun laatste wedstrijd tegen Antwerp en slaagde erin de regerende kampioen op een gelijkspel van 0-0 te houden. De doelman, Théo Defourny, stal de show door maar liefst twee strafschoppen van Vincent Janssen te stoppen. RWDM toonde een indrukwekkende defensieve stabiliteit en slaagde erin om de aanvallen van Antwerp af te weren. Deze prestatie was des te opmerkelijker gezien hun voorgaande nederlaag tegen Union. RWDM’s vermogen om een sterke verdediging te behouden, zal een sleutelfactor zijn in hun streven naar succes tegen AA Gent.

In die laatste ontmoeting tegen Antwerp bleek RWDM in staat om zich defensief op te werpen en loerde op tegenstoten. Dit leidde in de eerste helft tot weinig doelkansen. De enige echte kans van de wedstrijd ontstond pas in de tweede helft, toen Gueye een hoekschop goed richting doel kopte.

Op donderdag speelde Molenbeek ook een bekerwedstrijd op het veld van de buren Union Saint-Gilloise. RWDM verloor de wedstrijd met 3-2 en is uitgeschakeld in de Croky Cup.

Kan RWDM iets pakken thuis tegen Gent? Zet in op ‘RWDM of X’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

AA Gent staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.66.

AA Gent heeft op de achtste speeldag laten zien dat ze in staat zijn om een wedstrijd om te keren. Ze namen het op tegen KAS Eupen en wonnen uiteindelijk met 2-1. De bezoekers kwamen aanvankelijk op voorsprong dankzij Milos Pantovic, en ze hadden het voordeel van een overtal na een vermijdbare rode kaart voor Gift Orban. Desondanks wisten Sven Kums en Tarik Tissoudali de wedstrijd volledig te kantelen.

AA Gent heeft op woensdag ook een inhaalwedstrijd gespeeld tegen Antwerp en slaagde erin hun leiderspositie te behouden. Op het veld van de landskampioen bleef de leider steken op een gelijkspel van 0-0. Hoewel de wedstrijd niet spectaculair was, slaagde Gent erin om de punten te delen en hun ongeslagen status te behouden.

Kan AA Gent makkelijk winnen tegen RWDM? Zet in op ‘AA Gent / AA Gent’ en win 2.45 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De ontmoeting tussen RWDM en AA Gent belooft een intrigerende strijd te worden. RWDM zal ongetwijfeld het nodige zelfvertrouwen hebben geput uit hun sterke optreden tegen Antwerp en zal proberen om hun defensieve stabiliteit te behouden. Aan de andere kant zal AA Gent gemotiveerd zijn om de leidersplaats te behouden.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X