Chelsea - Brentford: Chelsea blijft ook verliezen onder Lampard
Chelsea - Brentford: Chelsea blijft ook verliezen onder Lampard

Chelsea – Brentford: Chelsea blijft ook verliezen onder Lampard

Odds op: 24/04/2023

De 33e speeldag van de Premier League. Chelsea neemt het thuis op tegen Brentford.

Wedden op Chelsea – Brentford. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Chelsea kon al 7 wedstrijden niet meer winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.70.

Chelsea kwam vorig weekend niet tot actie, maar kon hiervoor al 7 wedstrijden op rij niet meer winnen (in alle competities samen). Op de vorige speeldag in de Premier League verloren de troepen van Frank Lampard thuis met 1-2 van Brighton. In de Champions League verloren The Blues twee keer met 2-0 van Real Madrid.

Als we kijken naar hun laatste 6 wedstrijden in de Premier League, eindigden 5 van hun laatste wedstrijden in een verliesbeurt. Met nog een moeilijk programma houden sommige analisten nu zelfs rekening met een mogelijke degradatie van Chelsea. Het team heeft op dit moment echter nog steeds 11 punten meer dan Everton.

Kan Chelsea eindelijk nog eens winnen? Zet in op ‘Chelsea / Chelsea’ en win 2.55.

Brentford staat op de 10e plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.55.

Brentford doet het geweldig voor een kleine club in de Premier League, maar het loopt echter wel wat minder de laatste weken. Op de vorige speeldag speelde het team 1-1 gelijk thuis tegen Aston Villa, de zesde wedstrijd op rij waar het team niet kon winnen.

Er werd tegen Brentford gescoord in 6 van hun laatste 6 wedstrijden en het team kreeg in totaal 10 doelpunten tegen. Verdedigend doet Brentford het dus degelijk, het scorend departement laat het echter vaak afweten.

Een blik op hun meest recente onderlinge ontmoetingen die teruggaan tot het jaar 2013, zien we dat Chelsea 4 van deze wedstrijden heeft gewonnen en Brentford 1, waarbij het aantal gelijkspelen 1 was.

Brentford was indrukwekkend in hun tweede seizoen op het hoogste niveau, maar mist de kwaliteit in het team om Chelsea makkelijk te gaan verslaan. Kan Brentford wel nog eens iets pakken tegen Chelsea? Zet in op ‘X of Brentford’ en win 2.10.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X