Montpellier vs. Monaco, Ligue 1, voetbalweddenschappen
Montpellier vs. Monaco, Ligue 1, voetbalweddenschappen

Monaco – Montpellier: de Monegasken verloren met 3-0 van Lens

Odds op: 26/04/2023

De 33e speeldag in de Ligue 1. AS Monaco neemt het thuis op tegen Montpellier HSC.

In hun laatste 5 ontmoetingen won AS Monaco er 3, Montpellier 1 en eindigde 1 wedstrijd in een gelijkspel. Dit seizoen troffen de twee ploegen elkaar al een keer in de heenwedstrijd: AS Monaco won buitenshuis met 0-2.

Wedden op Monaco – Montpellier. De noteringen zijn in het voordeel van Monaco.

AS Monaco wil nog derde worden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.51.

In hun laatste ontmoeting in de Ligue 1 werd AS Monaco met 3-0 verslagen door Lens. Door deze nederlaag lijkt Champions League-voetbal volgend seizoen opnieuw een stukje verder. De vierde plaats pakken blijft wel het minimum voor de Monegasken.

Met een recente afwisselende vorm (3 overwinningen in 5 wedstrijden) probeert AS Monaco weer wat regelmaat in de resultaten te krijgen. Deze wedstrijd tegen Montpellier is cruciaal om hun positie aan de top van de ranglijst te consolideren en te blijven dromen van kwalificatie voor Europees voetbal.

Gezien hun positie en hun motivatie lijkt wedden op een overwinning van AS Monaco met meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd een interessante weddenschap. De quotering voor deze weddenschap is 1.55.

Montpellier vecht tegen de degradatie

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.50.

Montpellier won hun laatste wedstrijd in de Ligue 1 van Rennes (1-0), waardoor ze even op adem konden komen in het klassement. Ze staan momenteel op de 13e plaats en zijn op zoek naar punten om zo vlug mogelijk zeker van het behoud te kunnen zijn.

Met een recente gemengde vorm (slechts 2 overwinningen in 5 wedstrijden), moet Montpellier absoluut regelmaat in zijn resultaten vinden om zijn behoud in de Ligue 1 te verzekeren. Deze uitwedstrijd naar Monaco vormt een echte uitdaging voor de mannen van Michel Der Zakarian, die eigenlijk al tevreden zouden zijn met een puntje op het veld van de vierde van de stand.

Gezien hun situatie en hun wens om punten te pakken, zou wedden op een gelijkspel tussen AS Monaco en Montpellier een interessante optie kunnen zijn. De quotering voor deze weddenschap is 4.75.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X