Besiktas - Club Brugge, Conference League, voetbalweddenschappen
Besiktas - Club Brugge, Conference League, voetbalweddenschappen

Besiktas – Club Brugge: de heenwedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel

Odds op: 27/11/2023

De groepsfase van de Conference League. Club Brugge gaat op bezoek bij Besiktas.

Op het Europese toneel staat een cruciale wedstrijd van de 5e speeldag van de Europa Conference League op het programma, met een confrontatie tussen Besiktas en Club Brugge in het Vodafone Park. Met Besiktas op zoek naar hun eerste overwinning en Club Brugge aan de leiding in groep D.

De laatste ontmoeting tussen deze twee teams tijdens de heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Een prestatie die Besiktas zal proberen te overtreffen om hun kwalificatiekansen levend te houden.

Wedden op Besiktas – Club Brugge. De Bruggelingen zijn lichtjes favoriet.

Besiktas staat op de laatste plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

Na een derde overwinning op rij tegen Samsunspor in de Süper Lig moet Besiktas deze positieve impuls omzetten in Europees succes.

De laatste prestatie van Besiktas was veelbetekenend, met een opleving van vorm vlak voor deze Europese ontmoeting. Een overwinning thuis tegen Club Brugge zou aanzienlijk impact hebben op hun kansen om de knock-outfase te bereiken.

Het recente traject van Besiktas is gevarieerd, met afwisselende overwinningen en nederlagen. Desondanks zou een overwinning hier hoop en geloof in hun Europese campagne herstellen, met ook een belangrijk psychologisch voordeel. Besiktas komt naar dit Europa Conference League-duel na een indrukwekkende reeks van drie opeenvolgende overwinningen in de laatste drie wedstrijden.

De aanbevolen weddenschap zou zijn om in te zetten op een overwinning van Besiktas of een gelijkspel, gestimuleerd door hun thuispubliek zou dit een resultaat zou kunnen opleveren. Deze odd krijgt een quotering van 1.47.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Brugge wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Club Brugge, in goede vorm, komt met het vertrouwen van een team dat nog niet heeft verloren in hun groep van de Europa Conference League afgezakt naar Turkije.

In de Jupiler Pro League won blauw-zwart dit weekend met 0-1 van OHL. Ferran Jutgla maakte laat in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd. De laatste wedstrijd tegen Leuven toont aan dat ze in staat zijn om een competitieve wedstrijd te winnen en ze zullen zeker proberen deze momentum mee te nemen naar het duel met Besiktas.

Club Brugge streeft ernaar hun positie aan de top van groep D te versterken en te bewijzen dat ze serieuze kanshebbers zijn om het toernooi te winnen. Eerst wil het team zich natuurlijk als groepswinnaar plaatsen voor de knock-outfase.

Voor wedders zou een veilige keuze zijn om in te zetten op een totaal aantal doelpunten boven 2,5, gezien de aanvallende vorm van Club Brugge. Deze odd krijgt een notering van 1.72.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X