Liverpool - LASK Linz: een makkelijke overwinning voor Liverpool?
Liverpool - LASK Linz: een makkelijke overwinning voor Liverpool?

Liverpool – LASK Linz: een makkelijke overwinning voor Liverpool?

Odds op: 27/11/2023

De groepsfase van de Europa League. Liverpool neemt het thuis op tegen LASK.

Liverpool, zesvoudig winnaar van de Champions League en een iconisch figuur in Engeland, staat tegenover het verrassende Oostenrijkse team van LASK Linz. De Reds, dominant in hun legendarische stadion, zullen proberen hun dominantie te bevestigen, terwijl LASK Linz droomt van een stunt.

De laatste ontmoeting tussen deze twee teams eindigde in een overwinning met 3-1 voor de mannen van Jürgen Klopp, wat Liverpool een psychologisch voordeel geeft. Het is nu aan Liverpool om deze dominantie te bevestigen of aan LASK Linz om wraak te nemen.

Wedden op Liverpool – LASK Linz. De Engelsen zijn duidelijk favoriet.

Liverpool is favoriet voor eindwinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.12.

De laatste wedstrijd van Liverpool in de Premier League eindigde in een overtuigende 1-1 gelijkspel tegen Man City, waardoor de Reds in de race blijven voor een kwalificatieplaats in Europa. Ondanks een lichte dip met twee nederlagen in hun laatste zes optredens, blijft het Europese seizoen van Klopp’s mannen opmerkelijk, waarbij ze de koppositie in hun groep innemen.

De recente vorm van Liverpool is grotendeels te danken aan de efficiëntie van hun aanval, geleid door Mohamed Salah, Diogo Jota en Darwin Nunez. Hoewel Anfield niet zal kunnen rekenen op de aanwezigheid van Virgil van Dijk, Andrew Robertson en Thiago Alcantara vanwege blessures, zou de diepte van de selectie van de Reds hen moeten helpen hun koers vast te houden.

Een interessante weddenschap zou kunnen zijn om in te zetten op een overwinning met meerdere doelpunten verschil voor Liverpool. Hun aanvallende kracht en thuissterkte maken hen ideale kandidaten voor een ruime overwinning. Dit zou kunnen worden gerealiseerd met een aantrekkelijke notering van 4.33 voor een overwinning met 4-0, 5-0 of 6-0.

Wedden op de Europa League doe je bij bwin

LASK wil stunten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 21.00.

Na een onverwachte nederlaag in de Oostenrijkse competitie tegen Blau Weiss Linz, herstelde LASK Linz zich indrukwekkend door Royal Union Saint-Gilloise met 3-0 te verslaan in hun laatste Europese wedstrijd. Deze overwinning ademt optimisme in het team van Thomas Sageder en plaatst hen in een potentieel gunstige dynamiek voor hun gevaarlijke reis naar Anfield. Dit weekend won LASK met het kleinste verschil van WSG Tirol waardoor ze toch wat vertrouwen konden tanken.

De Oostenrijkse club staat bekend om zijn strijdlust en het vermogen om te verrassen, getuige de respectabele vijftigste plaats in de UEFA-ranking.

Het voorspellen van een overwinning voor LASK Linz lijkt een gedurfde gok, maar omdat voetbal onvoorspelbaar is, zou een bescheiden inzet op een positief resultaat voor de bezoekers, misschien een gelijkspel, gedurfd zijn met een aantrekkelijke notering van 10.00.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X