Formule 1 stand
Formule 1 stand

Galatasaray – Club Brugge: de strijd om een Europa League-ticket

Odds op: 15/11/2019

Stadion: Türk Telekom Arena

Datum en uur: 26/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep A in de Champions League. Galatasaray neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wed op Galatasaray – Club Brugge. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Galatasaray.

Zet in op Galatasaray, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.35.

Galatasaray deed het uitstekend in 2018/19. Het team uit Istanbul speelde voor de tweede keer op rij kampioen. De Turken mogen daarom aantreden in de groepsfase van de Champions League. Ook vorig seizoen speelde Rood-Geel op het kampioenenbal. Het team werd toen derde in een groep met Lokomotiv Moskou, Porto en Schalke 04.

PSG en Real Madrid zijn de uitgesproken favorieten voor plaats één en twee. Galatasaray en Club Brugge zullen moeten strijden om de derde plaats en bijhorend Europa League-ticket. Als de Turken de thuiswedstrijd tegen Club Brugge kunnen winnen, nemen ze een grote stap richting een Europese lente. De heenwedstrijd in België eindigde op 0-0.

Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Galatasaray’. Deze odd staat op 5.75.

Wed op Club Brugge, derde in de stand

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.90.

Club Brugge deed het uitstekend vorig seizoen met een knappe tweede plaats als gevolg. Het team pakte uiteindelijk 50 punten in Play-off 1, slechts 2 minder dan kampioen Genk. De West-Vlamingen mochten daarom de voorrondes van de Champions League spelen en slaagden er op deze manier in om de groepsfase te bereiken.

Blauw-zwart staat momenteel op de derde plaats en wil deze behouden om zo Europa League-voetbal te spelen na de winter. In de heenwedstrijd toonde Club dat het de betere ploeg was. De vraag is echter of de troepen van Philippe Clement hier in Istanbul ook in kunnen slagen.

Als Brugge een puntje kan pakken in Turkije blijft het sowieso op de derde plek staan. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Club Brugge of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.55.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Gaziantep 0-2 Galatasaray

Antwerp 2-1 Club Brugge

Laatste ontmoetingen:

Club Brugge 0-0 Galatasaray

Galatasaray 0-0 Club Brugge

Toon andere wedopties

X