Club Brugge - OHL, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Club Brugge - OHL, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Club Brugge – OHL: verzekert blauw-zwart zich van PO1?

Odds op: 6 februari

De 29e speeldag in de Jupiler Pro League. Oud-Heverlee Leuven gaat op bezoek bij Club Brugge.

In de aanloop naar de 29e speeldag van de Jupiler Pro League staat een intrigerende confrontatie op het programma: Club Brugge ontvangt Oud-Heverlee Leuven. Deze match belooft een boeiend spektakel te worden, gegeven de historische overmacht van Club Brugge in deze ontmoetingen en de dringende behoefte aan herstel van Oud-Heverlee Leuven na recente tegenslagen. Met de play-offs in zicht, de strijd om Europese plaatsing en de strijd tegen de degradatie, zullen beide teams gebrand zijn op een overwinning.

Wedden op Club Brugge – OHL. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club.

Club Brugge wil bevestigen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.33.

Club Brugge, één van de topteams in de Belgische competitie, heeft een indrukwekkend thuis record tegen Oud-Heverlee Leuven, met een reeks van 7 overwinningen en 2 gelijke spelen uit de laatste 9 thuiswedstrijden. De ploeg heeft een doelsaldo van 20-5 in deze wedstrijden, wat hun dominantie onderstreept.

Met spelers zoals Igor Thiago, die dit seizoen al 16 doelpunten heeft gescoord, en een stevig verdedigingswerk waardoor ze in slechts 1 van hun 14 thuiswedstrijden niet hebben gescoord, is Club Brugge een formidabele tegenstander.

Hun vermogen om in de tweede helft van de wedstrijd te scoren, met 21% van hun doelpunten tussen de 61-75 minuten, toont hun fysieke paraatheid en tactische aanpassingen tijdens de rust. Dit seizoen heeft Club Brugge een thuis record van 7 overwinningen, 6 gelijke spelen, en slechts 1 verlies, wat hun kracht in het Jan Breydelstadion benadrukt.

Maxim De Cuyper is geschorst voor deze wedstrijd.

Kan Club Brugge makkelijk winnen van OHL? Zet in op ‘Club Brugge’ en win 1.87 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

OHL vecht tegen de degradatie

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.25.

Oud-Heverlee Leuven, daarentegen, bevindt zich in een lastigere positie. Zonder overwinningen tegen Club Brugge in hun laatste 9 uitwedstrijden, en een teleurstellende reeks van niet gewonnen wedstrijden in hun laatste 4 spellen, staat OHL onder druk.

Hun vermogen om vroeg in de wedstrijd te scoren, met 31% van hun doelpunten in de eerste 15 minuten, suggereert dat ze vanaf het begin sterk uit de startblokken komen. Echter, hun consistentie gedurende de rest van de wedstrijd en het omzetten van kansen in doelpunten is een aandachtspunt.

Youssef Maziz, met 4 assists, en Siebe Schrijvers, die voorop loopt in gele kaarten, zijn spelers om in de gaten te houden. Hun uitdaging zal zijn om de verdediging van Club Brugge te doorbreken en een einde te maken aan hun droogte van overwinningen.

OHL staat op dit moment op de 13e plaats en wil graag over Charleroi springen. Kan Oud-Heverlee Leuven iets pakken op het veld van Club Brugge? Zet in op ‘X of OHL’ en win 3.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

26 Nov 2023 – Pro League

    • Oud-Heverlee Leuven 0 – 1 Club Brugge

26 Dec 2022 – Pro League

    • Club Brugge 1 – 1 Oud-Heverlee Leuven

14 Aug 2022 – Pro League

    • Oud-Heverlee Leuven 0 – 3 Club Brugge

23 Dec 2021 – Belgium Cup

    • Club Brugge 4 – 1 Oud-Heverlee Leuven

Toon andere wedopties

X