Arsenal - Eintracht Frankfurt: de Gunners zijn favoriet in eigen huis
Burnley-Fulham (Premier League)

Arsenal – Eintracht Frankfurt: de Gunners zijn favoriet in eigen huis

Odds op: 25/11/2019

Stadion: Emirates Stadium

Datum en uur: 28/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep F in de Europa League. Arsenal neemt het thuis op tegen Eintracht Frankfurt.

Wed op Arsenal – Eintracht Frankfurt. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Arsenal.

Zet in op Arsenal, de finalist van vorig jaar

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.83.

Arsenal mistte op een haar na de kwalificatie voor de Champions League vorig seizoen. In de competitie eindigde het team op een vijfde stek, met slechts één puntje minder dan Tottenham. Vorig seizoen raakten de Engelsen tot in de finale van de Europa League. Deze werd echter met 4-1 verloren van reeksgenoot Chelsea.

Arsenal is dé favoriet om de groep te winnen en het team lijkt hier ook in te gaan slagen. De Gunners staan voorlopig aan de leiding met 10 punten, 4 meer dan Standard en Eintracht. Als de troepen van Unai Emery de 3 punten kunnen thuishouden zijn ze zeker van groepswinst.

Winnen Aubameyang en ploegmaats thuis van Eintracht? Zet in op ‘Arsenal wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.00.

Wed op Eintracht, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.80.

Eintracht speelde een uitstekend seizoen in 2018/19. Het team pakte uiteindelijk 54 punten, goed voor een zevende plaats. Ook vorig seizoen speelden Die Adler Europa League-voetbal. Eintracht Frankfurt werd toen door eindwinnaar Chelsea uitgeschakeld in de halve finales.

De Duitsers staan op gelijke hoogte met Standard en beide teams komen nog in aanmerking om de tweede plaats te pakken. Een puntje pakken in Londen zou op het einde van de rit het verschil kunnen maken tussen kwalificatie of uitschakeling.

Kunnen de Duitsers iets pakken op het veld van Arsenal? Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Eintracht of een gelijkspel’. Deze odd staat op 1.91.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Arsenal 2-2 Southampton

Eintracht 0-2 Wolfsburg

Laatste ontmoetingen:

Frankfurt 0-3 Arsenal

Toon andere wedopties

X