Astana - Manchester Utd : pakt Man United groepswinst in Groep L?
Formule 1 stand

Astana – Manchester Utd : pakt Man United groepswinst in Groep L?

Odds op: 25/11/2019

Stadion: Astana Arena

Datum en uur: 28/11/2019 – 15:50

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep L in de Europa League. Astana neemt het thuis op tegen Man United.

Wed op Astana – Manchester Utd. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van United.

Zet in op Astana, de outsider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 7.75.

Astana is een Kazachs voetbalteam dat vorig seizoen vice-kampioen werd. De Kazachen verloren van het Roemeense CFR Cluj in de voorrondes van de Champions League, maar haalden het van het Andorrese Coloma, het Maltese Valletta en het Wit-Russische BATE. Het team mag zo Europa League-voetbal spelen.

Ook vorig seizoen raakte Astana tot in de groepsfase van de Europa League. Het team werd toen derde in een groep met Dynamo Kiev, Rennes en Jablonec. Astana is dit jaar al na 4 speeldagen uitgeschakeld, het team staat allerlaatste met 0 punten.

Astana heeft niets meer te winnen en zal waarschijnlijk met een B-team aantreden. Kan het zijn eerste puntje pakken in de Europa League? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Astana of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.20.

Wed op Manchester United, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.33.

Manchester United is niet meer het topteam dat het enkele jaren geleden nog was. Ook vorig seizoen konden de Reds niet overtuigen met een teleurstellende zesde plaats en Europa League-voetbal als gevolg.

Man United is de uitgesproken favoriet in Groep L. AZ Alkmaar en Partizan strijden om de tweede plaats. De Engelsen staan aan de leiding met 10 punten, 2 meer dan AZ en 6 meer dan Partizan. Man United is zo twee wedstrijden voor het einde al geplaatst voor de volgende ronde.

Mits winst op het veld van Astana is United ook zeker van groepswinst. Zet in op ‘Man United staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.95.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Astana 0-2 Irtysh

Sheffield 3-3 Man United

Laatste ontmoetingen:

Man United 1-0 Astana

Toon andere wedopties

X