Slavia Praag - Inter Milaan: Inter Milaan moet winnen in Tsjechië
Valence-Real Sociedad (La Liga)

Slavia Praag – Inter Milaan: Inter Milaan moet winnen in Tsjechië

Odds op: 24/11/2019

Stadion: San Siro

Datum en uur: 27/11/2019 – 20:00

TV: Proximus

De vijfde speeldag in Groep F in de Champions League. Slavia Praag neemt het thuis op tegen Inter Milaan.

Wed op Inter Slavia Praag – Inter Milaan. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Inter Milaan.

Kies voor een verrassing van Slavia Praag

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.10.

Slavia Praag speelde vorig seizoen Europa League-voetbal en deed het toen uitstekend. Het team werd tweede in een groep met Bordeaux, Zenit en Kopenhagen en raakte hierna zelfs tot in de kwartfinales, waar het werd uitgeschakeld door de latere winnaar: Chelsea.

De Tsjechen staan op deze editie van het Kampioenenbal op de allerlaatste plaats in Groep F. Het team heeft 2 punten, 2 minder dan Inter Milaan. De heenwedstrijd in Italië eindigde verrassend op een 1-1 gelijkspel.

Kan Slavia deze knappe prestatie thuis herhalen? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Slavia Praag of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.60.

Wed op Inter, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Inter Milaan raakte vorig seizoen in een groep met Barcelona, Tottenham en PSV niet verder dan de groepsfase na het behalen van de derde plaats. In de Europa League werd Internazionale in de 1/16de finales uitgeschakeld door Eintracht Frankfurt.

Inter staat momenteel op de derde plaats en lijkt zich ook dit seizoen niet te plaatsen voor de volgende ronde. De Italianen hebben 3 punten minder dan Dortmund en 4 minder dan Barcelona. Mits winst komen Lukaku en zijn ploegmaats mogelijk wel op gelijke hoogte van Dortmund.

Kan Inter wraak nemen voor het gelijkspel in de heenwedstrijd? Zet in op ‘Inter staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 3.70.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sigma 0-0 Slavia Praag

Torino 0-3 Inter

Laatste ontmoetingen:

Inter 1-1 Slavia Praag

Toon andere wedopties

X