Liverpool - Napoli: titelverdediger Liverpool is torenhoog favoriet
Liverpool - Napoli: titelverdediger Liverpool is torenhoog favoriet

Liverpool – Napoli: titelverdediger Liverpool is torenhoog favoriet

Odds op: 24/11/2019

Stadion: Anfield

Datum en uur: 27/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep E in de Champions League. Liverpool neemt het thuis op tegen Napoli.

Wed op Liverpool – Napoli. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Zet in op Liverpool, de titelverdediger

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.50.

Vorig seizoen werd Liverpool tweede in de Premier League. Het team van Origi telde 97 punten op het einde van het seizoen, slechts één puntje minder dan kampioen Manchester City. De Reds wonnen wel de Champions League-finale tegen Tottenham (0-2).

Op deze editie van het Kampioenenbal staat Liverpool aan de leiding met 9 punten, 1 puntje meer dan eerste achtervolger Napoli. Als de Reds thuis kunnen winnen van de Italianen zijn ze zeker van groepswinst. De heenwedstrijd in Italië eindigde op 2-0 in het voordeel van Napoli.

Kan Liverpool meteen zijn eerste wedstrijd winnen? Wed op ‘Liverpool staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.20.

Wed op Napoli, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Napoli speelde een geweldig seizoen in 2018/19. Het team pakte 79 punten en werd vice-kampioen van Italië, achter het ongenaakbare Juventus. In de Champions League raakte Napoli niet verder dan de groepsfase. In de Europa League werd Napoli in de kwartfinales uitgeschakeld door latere finalist Arsenal.

Napoli staat op een voorlopige tweede plaats in Groep E met 4 punten meer dan Red Bull Salzburg. De Napolitanen zijn dus goed op weg om zich deze keer wel te kunnen plaatsen voor de volgende ronde. Op de laatste speeldag spelen de Italianen nog thuis tegen Genk.

Kan Napoli stunten op Anfield? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Napoli of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.60.

Overzicht van de uitslagen

Crystal Palace 1-2 Liverpool

Milan 1-1 Napoli

Laatste ontmoetingen:

Napoli 2-0 Liverpool

Liverpool 0-3 Napoli

Liverpool 1-0 Napoli

Napoli 1-0 Liverpool

Toon andere wedopties

X