Oostende-Antwerp
De mooiste voetbalbromances

Chelsea – Eintracht Frankfurt: kan Chelsea zijn favorietenrol waarmaken?

Odds op: 03/05/2019

Stadion: Stamford Bridge

Datum en uur: 09/05/19 – 21:00

TV: Proximus TV

https://www.bwin.be/nl/sports/4/18253/wedden/uefa-europa-league

Terugmatch van de halve finale van de Europa League. Eintracht Frankfurt gaat op bezoek bij Chelsea.

Wed op Chelsea – Frankfurt. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Blues.

Wed op Chelsea, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.45.

In de vorige ronde was Chelsea te sterk voor Slavia Praag. Rode Duivel Eden Hazard en zijn ploegmaten wonnen zowel de uit- (0-1) als de thuiswedstrijd (4-3). In de achtste finales schakelden de Blues de Oekraïners van Dynamo Kiev uit.

In de heenronde raakte Chelsea in Duitsland niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Rode Duivel Eden Hazard werd gespaard door Sarri maar moest in de 61e minuut alsnog komen opdraven. Ook hij slaagde er echter niet meer in om de overwinning af te dwingen. Chelsea moet dus nog vol aan de bak in de terugwedstrijd.

Chelsea won de Europa League in 2013 en zou dit zes jaar later graag willen overdoen. Wed op ‘Chelsea wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 2.50.

Voorspel een overwinning van Eintracht Frankfurt

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.25.

In de kwartfinales schakelde Frankfurt Benfica uit. De Portugese club had nochtans een voorsprong genomen na de eerste ontmoeting (4-2). In de terugwedstrijd werd het 2-0 en de Duitse club stootte dus door (dankzij zijn twee uitdoelpunten). In de achtste finales leverde Frankfurt ook een bijzonder knappe prestatie, want het schakelde toen Inter Milaan uit.

Eintracht is één van de verrassingen in de Europa League en ook thuis toonden de Duitsers dat ze een stugge ploeg zijn. De Duitsers kwamen in de 23ste minuut op voorsprong maar Chelsea kon in de 45ste minuut gelijkmaken. In de tweede helft kwam geen van beide ploegen nog tot scoren.

Eintracht moet minstens één keer scoren op Stamford Bridge als het zich voor de eerste keer sinds 1980 wil plaatsen voor de finale van een groot toernooi. Eintracht won 39 jaar geleden de toenmalige UEFA Cup van Mönchengladbach.

Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.80 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Man United 1-1 Chelsea

Eintracht 0-0 Hertha

Laatste ontmoetingen:

Eintracht 1-1 Chelsea (2019, Champions League)

Eintracht 2-1 Chelsea (2010, Vriendsch.)

Toon andere wedopties

X