Ajax - Utrecht: komt Ajax een stap dichterbij de landstitel?
Ajax - Utrecht: komt Ajax een stap dichterbij de landstitel?

Ajax – Utrecht: komt Ajax een stap dichterbij de landstitel?

Odds op: 08/05/2019

Stadion: Johan Cruijff ArenA

Datum en uur: 12/105/19 – 14:30

TV: Telenet

De 33ste speeldag in de Eredivisie. Ajax en PSV staan samen aan de leiding met 80 punten. De eerste achtervolger is Feyenoord (62 eenheden). Utrecht staat op de 5de plaats met 50 punten.

De noteringen van Ajax – Utrecht zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

Kies voor de favoriet, Ajax Amsterdam

De odd voor een overwinning van Ajax Amsterdam staat op 1.14.

Ajax is aan een geweldig seizoen bezig. De Amsterdammers staan samen met PSV aan de leiding en spelen naar alle waarschijnlijk ook de Champions League finale tegen Liverpool.

De Amsterdammers zijn in vorm. In de competitie wonnen ze de vorige 6 wedstrijden allemaal. De laatste keer dat werd verloren was in maart, met 1-0 op het veld van AZ Alkmaar.

De vorige keer dat Ajax kampioen kon spelen dateert ondertussen al van het seizoen 2013/14 en de troepen van Erik ten Hag willen hier graag verandering in brengen. Er resteren nog twee wedstrijden en die moeten allebei worden gewonnen, te beginnen thuis tegen Utrecht.

Zet in op Ajax staat voor aan de rust en wint de wedstrijd. Deze odd staat op 1.53.

Wed op FC Utrecht, de outsider

De odd voor een overwinning van FC Utrecht staat op 15.00.

Vorig jaar behaalde de ploeg een 5de plaats in de Eredivisie. Daardoor greep FC Utrecht net naast de rechtstreekse kwalificatie voor de Europa League. Op dit moment staat de ploeg opnieuw op een 5de plaats, en dat lijkt het hoogst haalbare te worden.

Heracles heeft echter maar 2 puntjes minder dan Utrecht. Het team van Dick Advocaat moet dus nog opletten dan het niet meer wordt ingehaald.

Een puntje pakken op het veld van Ajax zou eigenlijk al een heuse prestatie zijn. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Utrecht of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 5.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Willem II 0-4 Ajax

Utrecht 2-1 Fortuna Sittard

Laatste ontmoetingen :

Utrecht 1-3 Ajax

Utrecht 0-0 Ajax

Ajax 1-2 Utrecht

Utrecht 0-1 Ajax

Toon andere wedopties

X