Engeland - België, voetbalweddenschappen
Engeland - België, voetbalweddenschappen

Engeland – België: kan België wel iets tonen tegen de Engelsen?

Odds op: 24 maart

België neemt het op tegen Engeland in een vriendschappelijke wedstrijd.

In een veelbelovende vriendschappelijke ontmoeting staan België en Engeland tegenover elkaar, wat in beide België en over het kanaal de aandacht van voetballiefhebbers trekt. Met een rijke geschiedenis van intense confrontaties op het veld brengen beide teams indrukwekkende records en gepassioneerde aspiraties met zich mee om als overwinnaar uit de bus te komen.

Wedden op Engeland – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Engeland wil het EK winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.93.

Engeland betreedt de wedstrijd met een indrukwekkende reeks, waarin ze ongeslagen zijn gebleven in hun laatste 10 wedstrijden. Versterkt door hun recente successen zijn ze met name formidabel op eigen bodem, waar ze in hun laatste vijf opeenvolgende thuiswedstrijden zegevierden. The Three Lions hebben hun kunnen getoond door consequent het net te vinden, met doelpunten in elk van hun laatste 13 wedstrijden. Bovendien is hun veerkracht merkbaar, aangezien ze vaak terugkomen van achterstanden, met een winstpercentage van 50% wanneer ze thuis achterstaan. Echter, recente ontmoetingen met België zijn uitdagend gebleken, met Engeland die slechts twee van hun laatste vijf ontmoetingen heeft gewonnen.

Engeland wordt geleid door een getalenteerde selectie van spelers, met sterren als Harry Kane en Jude Bellingham die voor dreiging zorgen in de voorhoede en in het middenveld. Met een combinatie van ervaren krachten en opkomende talenten, heeft Engeland de diepte en kwaliteit om elke tegenstander uit te dagen.

Ook Engeland speelde op zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd, die werd met 0-1 verloren van Brazilie.

Staat Engeland al voor aan de rust? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 3.00 keer je inzet terug.

België stelde teleur tegen Ierland

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.70.

België vertrouwt op een nieuwe generatie van voetballers, met nieuwe talenten zoals Jeremy Doku en Amadou Onana die de ploeg naar grotere hoogten moeten gaan brengen. Met een mix van technische vaardigheden, fysieke kracht en tactisch inzicht vormen de Rode Duivels een geduchte tegenstander. Bovendien heeft de continuïteit in de selectie en het coaching personeel bijgedragen aan een solide teamgeest en een goed begrip van het spel, wat hen in staat stelt om zelfs de moeilijkste wedstrijden te doorstaan en te triomferen. Met een sterke balans tussen aanval en verdediging zijn de Belgen vastbesloten om hun momentum voort te zetten en een overwinning te behalen tegen Engeland.

De Rode Duivels hebben met een experimenteel elftal teleurgesteld in Ierland. Op geen enkel moment slaagden de Belgen erin om de thuisploeg in de problemen te brengen. Het gebrek aan samenhang en dreiging voorin was duidelijk zichtbaar, waardoor de Belgen moeite hadden om kansen te creëren. Met de aanstaande wedstrijd tegen Engeland in het vooruitzicht, zullen de Rode Duivels moeten laten zien dat ze in staat zijn om een veel betere prestatie neer te zetten met hun sterkhouders in de basisopstelling.

Kan België iets pakken in het Wembley-stadion? Zet in op ‘X of België’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Engeland 0-1 Brazilië

Ierland 0-0 België

Toon andere wedopties

X