België - Ierland, voetbalweddenschappen
België - Ierland, voetbalweddenschappen

Ierland – België: een makkelijke overwinning voor de Belgen?

Odds: 18/03/2024

Ierland neemt het thuis op tegen België in een vriendschappelijke voetbalwedstrijd.

Op zaterdag om 18.00 uur Belgische tijd vindt er een internationale vriendschappelijke wedstrijd plaats tussen Ierland en België in Dublin.

Wedden op Ierland – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Ierland greep naast een EK-ticket

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.90.

Ierland betreedt deze wedstrijd na een teleurstellende Europese Kampioenschap kwalificatiecampagne, waarin hun enige twee overwinningen in acht wedstrijden tegen Gibraltar waren. Ze speelden ook gelijk tegen Nieuw-Zeeland in een vriendschappelijke wedstrijd in november. Ondanks hun recente resultaten hebben ze in de afgelopen jaren bewezen een taaie tegenstander te zijn.

Hoewel ze sinds mei 1966 België niet hebben verslagen, hebben ze in vijf van de acht ontmoetingen sindsdien weten te scoren, wat aantoont dat ze in staat zijn om tegen de beste teams te presteren, zelfs als ze niet altijd als overwinnaars uit de bus komen.

Het team heeft een geschiedenis van veerkracht getoond en zal ongetwijfeld de gelegenheid aangrijpen om tegen één van ’s werelds topvoetballanden te spelen, met de hoop een resultaat neer te zetten dat hun kwaliteiten als team weerspiegelt en hen momentum geeft voor toekomstige wedstrijden.

Kan Ierland iets pakken thuis tegen België? Zet in op ‘Ierland of X’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Wedden op vriendschappelijke wedstrijden doe je bij bwin

België wil de volle buit pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.93.

België, daarentegen, staat vierde op de wereldranglijst en is ongeslagen in hun laatste 11 wedstrijden, waaronder het winnen van hun Europese Kampioenschap kwalificatiegroep met zes overwinningen en twee gelijke spelen. Ze hebben een indrukwekkend doelpuntensaldo van 26-6 in die tijd. Romelu Lukaku is in topvorm, met 15 doelpunten in zijn laatste negen internationale wedstrijden.

Hoewel ze Kevin De Bruyne moeten missen vanwege een kleine blessure, blijft het Belgische team een geduchte tegenstander met een indrukwekkend trackrecord in recente wedstrijden. Met hun sterke verdediging en aanvallende kracht zijn ze in staat om elk team op de wereld te verslaan, en ze zullen ongetwijfeld vastbesloten zijn om hun ongeslagen reeks voort te zetten, zelfs in een vriendschappelijke setting.

Voor België biedt deze wedstrijd een kans om hun tactieken te verfijnen, nieuwe spelers te testen en te blijven bouwen aan hun sterke teamgeest, terwijl ze tegelijkertijd streven naar een overtuigende overwinning die hun status als een van ’s werelds toonaangevende voetbalnatie verder versterkt.

Komen beide teams tot scoren? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.93 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Ierland 2-2 België (2022)

Toon andere wedopties

X