België - Estland, kwalificatie EK 2024, voetbalweddenschappen
België - Estland, kwalificatie EK 2024, voetbalweddenschappen

België – Estland: kan België beter doen na de zwakke prestatie in Azerbeidzjan?

Odds op: 10/09/2023

De vijfde wedstrijd van groepsfase van de kwalificatie voor het EK voetbal. België neemt het in Groep F thuis op tegen Letland.

De vijfde speeldag in de kwalificatieronde voor het EK Voetbal brengt ons een boeiende confrontatie tussen België en Estland. De Rode Duivels, hoewel ze in de vorige wedstrijd een moeizame 0-1-overwinning boekten tegen Azerbeidzjan, behouden hun positie als mede-leiders van de poule naast Oostenrijk. Het was geen overtuigende prestatie, met een erbarmelijk veld en een half fitte Lukaku, maar de drie punten waren kostbaar. De vraag is nu of België in staat zal zijn om hun spel te verbeteren tegen Estland en een overtuigender resultaat neer te zetten.

Wedden op België – Estland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

België wil de 3 punten thuishouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.08.

België, de nummer 5 van de FIFA-wereldranglijst, heeft nog steeds enkele zorgen na hun magere optreden tegen Azerbeidzjan. Hoewel de zege belangrijk was, moet bondscoach Tedesco de ploeg weer op scherp zetten en hun kwaliteit laten zien. Lukaku en Carrasco zullen waarschijnlijk weer een cruciale rol spelen in de aanval, maar er is behoefte aan meer creativiteit en scherpte in het spel. Defensief moet België ook waakzaam zijn om te voorkomen dat Estland kansen krijgt.

België heeft een schat aan talent in de selectie, maar spelers als De Bruyne en Courtois zijn echter geblesseerd. De verwachtingen zijn echter nog steeds hooggespannen, en het is aan hen om te bewijzen dat ze de favorietenstatus waard zijn. De supporters hopen op een spektakelstuk en een overtuigende overwinning om hun geloof in het team te behouden.

Zet in op ‘België / België’ en win 1.35 keer je inzet terug.

Wedden op het EK Voetbal doe je bij bwin

Estland wil verrassen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 29.00.

Estland kende een zware nederlaag tegen Zweden, waarbij ze met 0-5 werden verslagen. Deze pijnlijke nederlaag kan de Esten extra gemotiveerd maken om zich te bewijzen tegen België. Ze staan voor een enorme uitdaging, maar in voetbal is alles mogelijk. Estland zal alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat België hun defensieve linie doorbreekt.

Het Estse team zal zich bewust zijn van hun status als underdogs, maar ze zullen vastberaden zijn om te strijden voor hun eer en trots. De Zweden maakten het hen moeilijk, maar Estland zal trachten lessen te trekken uit die wedstrijd en zich beter voor te bereiden op het duel met België.

Zet in op ‘Estland of X’ en win 8.50 keer je inzet terug

Wat te verwachten?

Deze wedstrijd belooft spannend te worden, met België dat de favoriet is om te winnen, maar Estland zal vastbesloten zijn om zich te herstellen na hun recente nederlaag. Het is een kans voor België om hun vorm te verbeteren en zich te onderscheiden in de kwalificatieronde.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X