Djokovic-Pouille
Djokovic-Pouille

Spanje – Faeröer Eilanden: behoudt Spanje het maximum van de punten?

Odds op: 06/09/2019

Stadion: El Molinón

Datum en uur: 07/06/2019

Kwalificatie voor Euro 2020. In Groep F neemt Spanje het op tegen de Faeröer Eilanden. Spanje pakte 15 op 15 en de Faeröer Eilanden staan allerlaatste met 0 punten.

Wed op Spanje – Faeröer Eilanden. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Spanje.

Zet in op Spanje, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.01.

Spanje plaatste zich de laatste jaren telkens voor het Europees Kampioenschap. De laatste keer dat de Spanjaarden er niet bij waren dateert ondertussen van 1992. In 2008 en 2012 werden Xavi en zijn teamgenoten twee keer op rij Europees kampioen.

De Spanjaarden wonnen voorlopig al hun wedstrijden in Groep F en niemand twijfelt eraan dat het land er in 2020 opnieuw bij zal zijn. Spanje heeft alvast iets recht te zetten na een mislukt WK in Rusland. La Furia Roja scoorde tijdens deze campagne 13 doelpunten en kreeg er maar 3 tegen.

Kan Spanje zijn doelpuntensaldo nog wat aandikken tegen de Faeröer Eilanden? Zet in op ‘Spanje staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.11.

Wed op de Faeröer Eilanden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 101.00.

De Faeröer Eilanden staan op de 102de plaats op de FIFA World Ranking en het land kon zich nog nooit plaatsen voor een groot toernooi. In de kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2016 konden de Faeröer Eilanden verrassend twee keer winnen van Griekenland (0-1 en 2-1). Het land werd zo voorlaatste in de groep, vóór Griekenland.

Tijdens de huidige campagne kon de eilandengroep nog geen enkele keer winnen. Het verloor zijn vijf wedstrijden allemaal. Het team kwam 3 keer tot scoren en incasseerde maar liefst 16 tegendoelpunten.

Kunnen de Faeröer Eilanden net als in de heenwedstrijd een doelpuntje scoren tegen favoriet Spanje? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 3.80 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Roemenië1-2 Spanje

Faeröer Eilanden 0-4 Zweden

Laatste ontmoetingen :

Faeröer Eilanden 1-4 Spanje

Toon andere wedopties

X