Anderlecht-Genk
Anderlecht-Genk

Kopenhagen – Dynamo Kiev: de Denen zijn favoriet in eigen huis

Odds op: 03/11/2019

Stadion: Parken

Datum en uur: 07/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Europa League. FC Kopenhagen neemt het thuis op tegen FC Dynamo Kiev. Beide teams staan samen aan de leiding met 5 punten.

Wed op Kopenhagen – Dynamo Kiev. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Wed op FC Kopenhagen, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Ook vorig seizoen speelde FC Kopenhagen Europa League-voetbal. Het team werd toen vierde in een groep met Zenit, Bordeaux en Slavia Praag.

Dit seizoen loopt het beter voor FC Kopenhagen. Het team staat gedeeld aan de leiding en heeft 1 puntje meer dan Malmö en 4 meer dan Lugano. Als Kopenhagen thuis kan winnen van Kiev zet het een grote stap richting een Europese lente. De heenwedstrijd in Oekraïne eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Kan Kopenhagen thuis wel winnen van de Oekraïners? Zet in op ‘Kopenhagen staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 4.00.

Zet in op FC Dynamo Kiev, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

FC Dynamo Kiev speelde ook vorig seizoen Europa League-voetbal. Het team werd toen in de 1/16de finales uitgeschakeld door latere winnaar Chelsea.

De Bilo-Syni lijken ook dit jaar de groepsfase te gaan overleven. Om hierin te slagen moeten ze boven Malmö kunnen eindigen in de stand. Een puntje pakken op het veld van Kopenhagen kan op het einde van de rit een groot verschil uitmaken.

Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van FC Dynamo Kiev of een gelijkspel’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.53.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Kopenhagen 4-1 Nordsjaelland

Kiev 2-1 Sjachtar

Laatste ontmoetingen:

Kiev 1-1 Kopenhagen

Toon andere wedopties

X