Royal Antwerp FC vs. RSC Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Royal Antwerp FC vs. RSC Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Antwerp – Fenerbahce: kan Antwerp thuis wel winnen van de Turken?

Odds op: 30/10/2021

Stadion: Bosuilstadion

Datum en uur: 04/11/2021 – 21:00

De groepsfase van de Europa League. Antwerp neemt het thuis op tegen Fenerbahce.

Wedden op Royal Antwerp FC – Fenerbahce. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Antwerp

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.70.

Antwerp pakte op de derde speeldag zijn eerste puntje in de Europa Leauge. Na nederlagen op het veld van Olympiakos (2-1) en thuis tegen Eintracht (0-1). De Antwerpenaren speelden 2-2 gelijk in Turkije na een rake kopbal van Pieter Gerkens in de 64ste minuut. Samatta maakte het openingsdoelpunt tegen zijn ex-club.

Antwerp blijft echter op de laatste plaats staan in Groep D. Eintracht staat aan de leiding met 7 punten, Olympiakos heeft 6 punten en Fenerbahce heeft 2 punten. De Great Old moet thuis kunnen winnen van de Turken om zijn kansen op een Europese lente gaaf te houden. De wedstrijd wordt in een leeg stadion afgewerkt als gevolg van wangedrag van de Antwerpse supporters.

Kan Antwerp voor de eerste keer winnen dit seizoen? Zet in op ‘Antwerp wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.75.

Fenerbahce

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.50.

Ook Fenerbahce kon nog niet winnen in de Europa League dit seizoen. Het team speelde 1-1 gelijk op het veld van Eintracht, verloor thuis met 0-3 van Olympiakos en speelde thuis gelijk tegen Antwerp. In de Turkse Süperlig staat het team op een voorlopige 5de plaats in het klassement. Het team verloor zijn laatste 2 wedstrijden allebei en moet zo de leidersplaats aan Trabzonspor laten.

Ook de Turkse ploeg moet de 3 punten pakken om hun kansen op Europees overwinteren in eigen handen te houden. Fenerbahce kreeg in zijn laatste 10 wedstrijden telkens een doelpunt binnen. Zet daarom in op ‘Fenerbahce wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.40.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Fenerbahce 2-2 Antwerp

Laatste ontmoetingen:

Fenerbahce 2-2 Antwerp

Toon andere wedopties

X