Club Brugge KV vs. Manchester City, Champions League, voetbalweddenschappen
Club Brugge KV vs. Manchester City, Champions League, voetbalweddenschappen

Man City – Club Brugge: een nieuwe pandoering voor de Bruggelingen?

Odds op: 30/10/2021

Stadion: Etihad Stadium

Datum en uur: 03/11/2021 – 21:00

TV: VTM

De groepsfase van de Champions League. Man City neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op Man City – Club Brugge. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Man City verloor nog maar 2 keer dit seizoen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.13.

Man City won de heenwedstrijd op het veld van Club Brugge met 1-5. 5 verschillende spelers stonden aan het kanon bij de Citizens in een wedstrijd waar nog meer doelpunten hadden kunnen worden gescoord door de Engelsen. Door deze uitoverwinning springen de troepen van Pep Guardiola naar een voorlopige tweede plaats in Groep A van de Champions League.

Kevin de Bruyne en co verloren dit seizoen nog maar 2 keer. Op de eerste speeldag in de Premier League op het veld van Tottenham en op het veld van PSG in de Champions League. Thuis tegen Club Brugge zijn de Engelsen torenhoog favoriet. Zet daarom in op ‘Man City / Man City’ en win 1.53 keer je inzet terug.

Club Brugge kreeg 5 doelpunten om de oren in de heenwedstrijd

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 23.00.

Club Brugge hoopte op de derde speeldag van de Champions League opnieuw voor een stunt te kunnen zorgen maar de Engelsen uit Manchester waren enkele maten te groot voor blauw-zwart. Na een gelijkspel thuis tegen PSG en een overwinning op het veld van Leipzig zakt Club na een 4 op 9 naar de derde plaats.

In de competitie loopt het op dit moment want minder voor de Bruggelingen. De troepen van Philippe Clement konden maar 1 keer winnen in hun laatste 4 wedstrijden en zijn zo weggezakt naar een voorlopige tweede plaats in de Jupiler Pro League.

Club Brugge scoorde dit seizoen al in elke wedstrijd, in de Champions League en de Belgische competitie. Zet daarom in op ‘Man City wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.90.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Club Brugge 1-5 Man City

Laatste ontmoetingen:

Club Brugge 1-5 Man City

Toon andere wedopties

X