AFC Ajax and Borussia Dortmund, Champions League, voetbalweddenschappen
AFC Ajax and Borussia Dortmund, Champions League, voetbalweddenschappen

Borussia Dortmund – Ajax: de Nederlanders kunnen 12 op 12 pakken

Odds op: 02/11/2021

Stadion: Signal Iduna Park

Datum en uur: 02/11/2021 – 21:00

De groepsfase van de Champions League. Dortmund neemt het thuis op tegen Ajax.

Wedden op Borussia Dortmund – Ajax. De noteringen zijn exact in evenwicht.

Dortmund won 4 wedstrijden op rij in de Bundesliga

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Dortmund was perfect begonnen aan de groepsfase van de Champions League. BVB won met 1-2 bij Besiktas en thuis met 1-0 van Sporting. In de heenwedstrijd toonden de Duitsers zich defensief kwetsbaar en verloor het team met 4-0 in de Johan Cruijff Arena.

In de competitie gaat het goed met Axel Witsel en zijn teamgenoten, de ploeg staat momenteel op de tweede plaats met slechts 1 punt minder dan Bayern. Erling Haaland is de op een na hoogste scorer in de Bundesliga met 9 doelpunten, maar zal vanwege een spierblessure niet spelen in de wedstrijd tegen Ajax.

Dortmund zal absoluut proberen om thuis te winnen in de hoop de eerste plaats in de groep te claimen. Kan Dortmund wraak nemen voor de 4-0 nederlaag? Zet in op ‘Dortmund / Dortmund’ en win 4.00.

Ajax wil 12 op 12 pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.50.

Ajax won op speeldag 1 met 1-5 bij Sporting, gevolgd door 2-0 thuis tegen het Besiktas van Rode Duivel Michy Batshuayi. De Nederlanders pakten dankzij deze ruime overwinning op Dortmund 9 op 9 en zijn zo goed als zeker van een plaatsje in de knock-outfase van de Champions League. Als de troepen van Erik ten Hag een puntje kunnen pakken in Duitsland zijn ze zeker van Europees overwinteren.

Ajax speelt dit seizoen met Sébastien Haller, die vorig seizoen door een foutje niet werd ingeschreven Ajax wil ver mogelijk raken in de Champions League. In 2019 misten de spelers van Ajax nipt de finale nadat ze in de laatste seconden van de toegevoegde tijd in de halve finale door Tottenham werden uitgeschakeld.

Ajax kreeg slechts één doelpunt tegen en scoorde er dit seizoen elf in de Champions League. Zet daarom in op ‘Ajax wint en Dortmund scoort niet’. Deze odd staat op 5.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Ajax 4-0 Dortmund

Laatste ontmoetingen:

Ajax 4-0 Dortmund

Ajax 1-4 Dortmund (2012)

Dortmund 1-0 Ajax (2012)

Toon andere wedopties

X