OHL - Oostende: OH Leuven kan op gelijke hoogte als KVO komen
OHL - Oostende: OH Leuven kan op gelijke hoogte als KVO komen

OHL – Oostende: OH Leuven kan op gelijke hoogte als KVO komen

Odds op: 01/11/2021

Stadion: King Power at Den Dreef Stadion

Datum en uur: 05/11/2021 – 20:45

TV: Telenet / Proximus TV

De 14de speeldag in de Jupiler Pro League. Oud-Heverlee Leuven neemt het thuis op tegen Oostende.

Wed op OHL – Oostende. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

OHL speelde gelijk tegen Anderlecht

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.30.

Oud-Heverlee Leuven speelde zondag gelijk tegen RSC Anderlecht. De Leuvenaars leken lang op weg naar een overwinning maar een handsspel van Ashimeru en een penalty save van Van Crombrugge zorgden ervoor dat Anderlecht toch een puntje kon redden. De troepen van Marc Brys schieten weinig op met dit puntje en blijven hangen op een voorlopige 14de plaats in het klassement. Te laag voor een club die voor de titel wil strijden binnen enkele jaren.

OHL speelde 4 keer gelijk in zijn laatste 5 wedstrijden en wil thuis tegen Oostende de 3 punten pakken. De Leuvenaars zijn wel al 5 wedstrijden ongeslagen. De thuisploeg kreeg in 12 van zijn 13 wedstrijden minstens een doelpuntje binnen. Zet daarom in op ‘OHL wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.60.

Oostende verloor twee keer op rij

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.87.

KV Oostende verloor thuis met 2-4 van de ploeg in vorm KV Mechelen. Na een nederlaag op het veld van KV Kortrijk (1-0) is dit de tweede nederlaag op rij voor de Kustboys. KVO stond eind augustus nog op een knappe tweede plaats in het klassement maar is ondertussen weggezakt naar de 11de plaats.

Oostende kreeg in 6 van zijn laatste wedstrijden telkens minstens een doelpunt tegen, 10 in totaal. Daarnaast slaagde KVO er niet in om te winnen in hun 4 laatste uitwedstrijden in de competitie. In 5 van hun laatste 6 wedstrijden kwam Oostende wel tot scoren. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’. Deze odd staat op 1.49.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Anderlecht 2-2 OHL

Oostende 2-4 KV Mechelen

Laatste ontmoetingen:

OHL 1-2 Oostende

Oostende 3-1 OHL

OHL 4-1 Oostende

Oostende 3-0 OHL

Toon andere wedopties

X