Ferencvaros - Fiorentina, Conference League, voetbalweddenschappen
Ferencvaros - Fiorentina, Conference League, voetbalweddenschappen

Ferencvaros – Fiorentina: de strijd om groepswinst in Groep F

Odds op: 10/12/2023

In groepsfase van de Europa Conference League. Ferencvaros neemt het thuis op tegen Fiorentina.

Op de zesde en laatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Europa Conference League staat er een cruciale wedstrijd op het programma tussen Ferencváros en Fiorentina. Fiorentina heeft zich al weten te plaatsen voor de knockout-fase, maar de strijd om de groepswinst is nog niet beslecht.

Ferencváros tankte vertrouwen na een spannende overwinning op Čukarički, terwijl Fiorentina een late renaissance doormaakte om Genk te verslaan. Met slechts één punt verschil gaan ze de laatste strijd aan om te bepalen wie in de groep als eerste zal eindigen.

Wedden op Ferencvaros – Fiorentina. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van het de Italianen

Ferencváros heeft genoeg aan een punt om zich te plaatsen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.10.

Ferencváros maakte een opmerkelijke comeback tegen Čukarički, met Aleksandar Pešić als hoofdrolspeler. De Serviër keerde terug naar zijn thuisland om zijn ploeg met twee doelpunten naar de overwinning te leiden. De veerkracht van Ferencváros, die eerder al een zes wedstrijden durende winloze reeks doorbrak, plaatst hen nu op de tweede plaats in de groep. Met de kwalificatie in zicht en een hongerige Pešić in hun gelederen, zullen ze vastberaden zijn om de groepswinst veilig te stellen.

Ferencváros komt de beslissende groepswedstrijd tegen Fiorentina binnen met een ongekende vastberadenheid. De Hongaarse ploeg heeft in de afgelopen vier wedstrijden niet verloren, wat getuigt van hun groeiende vorm en veerkracht. Het recente gelijkspel tegen Čukarički, waarbij Aleksandar Pešić schitterde, heeft hen niet alleen de tweede plaats opgeleverd maar ook het momentum gegeven om te strijden voor de groepswinst.

Kan Ferencváros thuis winnen van Fiorentina en over de Italianen springen? Zet in op ‘Ferencváros wint en beide teams scoren’. Deze odd staat 5.75.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Fiorentina wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

Fiorentina bewees hun kwaliteiten door van achterstand terug te komen en Genk met 2-1 te verslaan. Met goals van Lucas Martínez Quarta en Nicolás González verzekerden ze zich van een plaats in de knockout-fase. Hun vermogen om onder druk te presteren en beslissende momenten te benutten, maken van Fiorentina een geduchte tegenstander. Met kwalificatie al op zak, streven ze nu naar groepswinst om met een positieve noot de volgende fase in te gaan.

ACF Fiorentina betreedt de laatste groepswedstrijd met een indrukwekkende reeks van drie opeenvolgende overwinningen in de Conference League. De statistiek waarin ze 31% van hun doelpunten in de eerste 15 minuten van de wedstrijd scoren, getuigt van hun vermogen om snel toe te slaan en de toon te zetten. Hoewel ze het geluk hadden om van achterstand terug te komen tegen Genk, zullen ze tegen Ferencváros willen laten zien dat ze niet alleen veerkrachtig zijn, maar ook in staat zijn om de controle vanaf het begin te nemen.

Staat Fiorentina al aan de rust op voorsprong? Zet in op ‘Fiorentina / Fiorentina’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X