Aberdeen - Eintracht Frankfurt, voetbalweddenschappen
Aberdeen - Eintracht Frankfurt, voetbalweddenschappen

Aberdeen – Eintracht Frankfurt: de Duitsers zijn al zeker van de kwalificatie

Odds op: 10/12/2023

De groepsfase van de Conference League. Aberdeen neemt het thuis op tegen Eintracht Frankfurt.

De laatste speeldag van de groepsfase in de UEFA Europa Conference League belooft een boeiend duel tussen Aberdeen en Eintracht Frankfurt. Aberdeen kwam onlangs terug van een 2-0 achterstand tegen HJK Helsinki, terwijl Eintracht Frankfurt thuis verloor van PAOK Thessaloniki. Met beide teams op zoek naar een overwinning, zal deze wedstrijd de strijd om prestige en het beëindigen van de groepsfase op een positieve noot bepalen.

Wedden op Aberdeen – Eintracht Frankfurt. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Aberdeen heeft niets meer te winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.60.

Aberdeen betreedt deze cruciale wedstrijd na een opmerkelijke comeback tegen HJK Helsinki. Ondanks een moeilijke start en een 2-0 achterstand, toonde Aberdeen veerkracht en vocht het zich terug naar een 2-2 gelijkspel in de besneeuwde omstandigheden van het Bolt Arena. Angus MacDonald en Duk waren de doelpuntenmakers die Aberdeen een kostbaar punt bezorgden. De Dons, die nog steeds op zoek zijn naar hun eerste zege, zullen hopen op een overwinning voor eigen publiek om hun Europese campagne positief af te sluiten.

Aberdeen FC staat voor een thuiswedstrijd met enkele zorgwekkende statistieken. De Schotse ploeg heeft de laatste zes wedstrijden namelijk niet weten te winnen. Bovendien hebben de Dons in elk van hun laatste zes wedstrijden een doelpunt geïncasseerd, wat duidt op defensieve kwetsbaarheid.

Kan Aberdeen een puntje pakken tegen Eintracht? Zet in op ‘Aberdeen of X’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Eintracht Frankfurt is zeker van de tweede plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.60.

Eintracht Frankfurt leed een pijnlijke 1-2 nederlaag tegen PAOK Thessaloniki, waarbij een fout van doelman Kevin Trapp de Griekse tegenstander de overwinning schonk. De Duitse ploeg, die al gekwalificeerd is voor de knockout-fase, zal echter gebrand zijn op rehabilitatie na deze teleurstellende thuisnederlaag. Met een sterke aanval, geleid door Omar Marmoush, zullen de Adelaars streven naar een overwinning om hun positie in de groep te versterken en met vertrouwen de volgende fase in te gaan.

Eintracht Frankfurt gaat deze wedstrijd in met enkele opvallende statistieken. De Duitse ploeg staat bekend om hun snelle start, waarbij ze maar liefst 18% van hun doelpunten in de eerste 15 minuten van de wedstrijd scoren. Ondanks deze vroege doelpuntenstatistiek hebben de Adelaars echter moeite gehad om wedstrijden te winnen, met een reeks van vijf opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning.

Kan Eintracht makkelijk winnen van de Schotten? Zet in op ‘Eintracht Frankfurt / Eintracht Frankfurt’ en win 2.40 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X