Stade Rennes - Villarreal, voetbalweddenschappen
Stade Rennes - Villarreal, voetbalweddenschappen

Stade Rennes – Villarreal: de strijd om groepswinst in Groep F

Odds op: 09/12/2023

De groepsfase van de Europa League. Stade Rennes neemt het thuis op tegen Villarreal

Het duel tussen Rennes en Villarreal op de 6e en laatste speeldag van de Europa League belooft een van de hoogtepunten van deze groepsfase te worden. In het Roazhon Park zal het Franse team, momenteel gerangschikt op de 45e plaats in de UEFA-ranking, de gele onderzeeër verwelkomen, die op de 16e plaats staat, in een wedstrijd die beslissend is voor groepswinst.

Het eerdere onderlinge duel van dit seizoen eindigde in een krappe overwinning 1-0 Villarreal. Een nipte score die wijst op een spannende ontmoeting waarin Rennes wraak zal willen nemen en zijn positie wil veiligstellen.

Wedden op Stade Rennes – Villarreal. De kansen zijn in het voordeel van de Fransen.

Rennes heeft genoeg aan een puntje

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.25.

Onder leiding van Julien Stéphan streeft Rennes naar een sterke finish in deze Europa League en het behoud van hun eerste positie in de groep. Ondanks enkele inconsistenties in de competitie getuigt hun laatste Europese optreden tegen Maccabi Haifa (3-0 overwinning) van een zekere soliditeit en efficiëntie in de aanvalszone. De afwezigheid van Guela Doue vanwege schorsing zou een tegenvaller kunnen zijn, maar het team heeft de diepte om dit te compenseren.

Stade Rennais komt in topvorm naar dit Europa League duel met een indrukwekkende reeks van 3 opeenvolgende overwinningen in de competitie. Een opvallende statistiek voor Rennes is dat maar liefst 27% van hun doelpunten valt in de eerste 15 minuten van de wedstrijden, het hoogste percentage in de competitie.

Er staat vanavond veel op het spel – het bevestigen van de suprematie in de groep tegen een geduchte tegenstander. Misschien kun je overwegen te wedden op een overwinning of een gelijkspel van Rennes. De Fransen hebben namelijk genoeg aan een gelijkspel om groepswinst te pakken. Deze odd staat aan 1.36.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Villarreal wil over Rennes springen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.10.

Marcelino en zijn mannen bereiden zich voor om de statistieken uit te dagen met de bedoeling om de 3 punten te pakken in Frankrijk. Met spelers als Alejandro Baena Rodriguez in vorm op Europees niveau heeft het team alle troeven in handen om Rennes problemen te bezorgen. Villarreal heeft bewezen dat ze in Europa een geducht team kunnen zijn, getuige hun bevredigende gelijkspel tegen Maccabi Haifa.

Villarreal CF arriveert met het voordeel van een ongeslagen reeks van 5 wedstrijden, wat hun consistentie en vorm benadrukt. Een opmerkelijke statistiek voor Villarreal is dat ze in 21% van hun wedstrijden de eerste helft winnen.

Het geven van wedadvies voor deze confrontatie is lastig voor deze onvoorspelbare wedstrijd, maar wedden op een totaal van meer dan 1,5 doelpunten lijkt verstandig gezien de kwaliteit van het aanvalsspel van beide teams. Deze odd krijgt een notering van 1.26.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X