AA Gent - Zorja, Conference League, voetbalweddenschappen
AA Gent - Zorja, Conference League, voetbalweddenschappen

AA Gent – Zorja: de Gentenaars willen groepswinst pakken

Odds op: 28/11/2023

De groepsfase van de Conference League. Zorja Loehansk gaat op bezoek bij AA Gent.

De vijfde wedstrijd van de groepsfase tussen Zorja Loehansk en AA Gent staat op het programma.

Met een indrukwekkende reeks overwinningen en een gelijkspel in hun Europese campagne tot nu toe, streven de Buffalo’s ernaar hun positie aan de top van Groep B te versterken. Zorya Luhansk, momenteel derde, reist naar België met de hoop de trend van teleurstellende resultaten om te keren. Deze wedstrijd biedt Gent de kans om dominantie in de groep te bevestigen en dichter bij de groepswinst te komen.

Gent en Zorja hebben dit seizoen al een memorabele wedstrijd gespeeld die eindigde in een 1-1 gelijkspel. Echter, Gent, versterkt door hun huidige vorm, begint met een psychologisch voordeel en hoopt hun eerdere offensieve prestaties te herhalen die hen aan de leiding van de groep hebben gebracht.

Wedden op AA Gent – Zorja. De Buffalo’s zijn duidelijk favoriet.

AA Gent staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.17.

AA Gent, de groepsleider, verkeert in uitstekende vorm met een reeks opeenvolgende overwinningen en een indrukwekkend gelijkspel tegen Anderlecht. De recente successen in de Belgische Pro League tonen hun sterkte en vermogen om op hoog niveau te blijven. De aanval van het team zal een belangrijk voordeel zijn, gezien het feit dat ze in hun laatste Europese optredens altijd hebben gescoord. In de competitie raakten de Gentenaars niet verder dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen Union.

De Buffalo’s domineren de groep met 10 punten en een positief doelsaldo. Deze confrontatie met Zorja Loehansk kan nauwelijks op een beter moment komen, aangezien Gent zijn plaats in de 16e finale wil veiligstellen.

Een suggestie voor een weddenschap zou kunnen zijn “Gent wint met minstens 2 doelpunten verschil”, omdat hun recente vorm de waarschijnlijkheid van een comfortabele overwinning benadrukt, en de notering voor dit type weddenschap verleidelijk is met 1.53.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Zorja staat op de derde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.00.

Zorja Loehansk bevindt zich in een moeilijke periode. Ze worstelen om zowel in de competitie als in Europa de winnende formule te vinden, zoals blijkt uit hun laatste 5 wedstrijden. Vorige week verloor het team met 3-2 op het veld van Maccabi Tel-Aviv in de Conference League. Desondanks heeft het team bewezen dat het stand kan houden tegen Gent in hun laatste ontmoeting en zal het zeker proberen elke kans te benutten om kostbare punten te behalen.

Voor Zorja is deze wedstrijd cruciaal om hun Europese hoop levend te houden. Hoewel ze worden beschouwd als outsiders, kunnen vastberadenheid en de wens om terug te komen belangrijke factoren blijken te zijn voor een overwinning.

Een weddenschap die interesse kan wekken, is “Zorja scoort minstens één doelpunt”, rekening houdend met het eerdere gelijkspel en de noodzaak voor de bezoekers om te scoren om op een positief resultaat te hopen. Deze odd krijgt een quotering van 2.10.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X