Real Madrid - Napoli, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen
Real Madrid - Napoli, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

Real Madrid – Napoli: beide teams zijn op weg naar de kwalificatie

Odds op: 27/11/2023

De vijfde groepswedstrijd van de Champions League. Napoli gaat op bezoek bij Real Madrid.

Een Europese avond onder de sterren kondigt zich aan in Madrid, waar het prestigieuze Real Madrid het gedurfde Napoli verwelkomt voor de vijfde speeldag van de groepsfase van de Champions League. De Merengues, die momenteel aan kop staan in hun groep, zijn al zeker van de kwalificatie, terwijl de Partenopei momenteel op de tweede plaats staan.

De heenwedstrijd tussen deze twee teams was een waar doelpuntenfestijn waar Real Madrid als winnaar uit de bus kwam na een 2-3 overwinning. Een ontmoeting die een even spannende terugwedstrijd voorspelt, aangewakkerd door de topaanvallers bij beide teams.

Wedden op Real Madrid – Napoli. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Real Madrid heeft 12 op 12

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.83.

Het team van Carlo Ancelotti kan rekenen op getalenteerde spelers zoals Jude Bellingham en Rodrygo en zal opnieuw proberen het spel te maken in eigen huis. Ondanks enkele opmerkelijke afwezigheden, waaronder die van Thibaut Courtois en Edouardo Camavinga, doet de diepte van de Madrileense selectie vermoeden dat ze een competitief team zullen hebben om elk uitdaging aan te gaan.

Met het Santiago Bernabéu als decor zullen de Madrilenen vastbesloten zijn om hun indrukwekkende prestatie tegen Cadiz (0-3) te herhalen en hun goede vorm voort te zetten. Voor een weddenschap, rekening houdend met de aanvalskracht en defensieve stabiliteit van de Madrilenen, zou het wedden op meer dan 1,5 doelpunten gescoord door Real Madrid een interessante optie kunnen zijn met een quotering van 1.65.

Wed op de Champions League met bwin

Napoli staat op de tweede plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.00.

Ondanks de afwezigheid van hun centrumspits Victor Osimhen hebben de Napoli-spelers bewezen dat ze ook zonder de topspits kunnen presteren en collectieve spel om hun tegenstanders te verrassen. Met een goed uitgebalanceerd team zou Napoli voor een gedurfde aanpak kunnen kiezen om de Spaanse reus op eigen terrein te verslaan.

De wedstrijd tegen Atalanta, die met 1-2 werd gewonnen, zal zeker worden gebruikt als motivatie om de strategie aan te passen en het tegen Real Madrid op te nemen met de best mogelijke instelling. Door deze knappe uitoverwinning staat het team nu op de vierde plaats in het klassement.

Voor wedders op zoek naar hoge quoteringen zal wedden op een overwinning van Napoli een gedurfde gok zijn. Of je kunt overwegen om in te zetten op een wedstrijd waar beide teams scoren, zoals hun eerdere ontmoeting. Deze quotering staat aan 1.66.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X