Fiorentina - KRC Genk, Conference League, voetbalweddenschappen
Fiorentina - KRC Genk, Conference League, voetbalweddenschappen

Fiorentina – KRC Genk: Genk moet de 3 punten pakken in Italië

Odds op: 28/11/2023

De groepsfase van de Conference League. KRC Genk gaat op bezoek bij Fiorentina.

Het toneel is gezet in het Stadio Artemio Franchi, waar Fiorentina Genk zal ontvangen voor de 5e speeldag van de Europa Conference League. Als leider van Groep F zal Fiorentina proberen haar eerste plaats te consolideren tegen Genk, een team dat ondanks haar derde plaats nog niet heeft verloren in deze competitie. Deze confrontatie biedt de Italianen de kans om zich rustig te kwalificeren, terwijl Genk hoopt voor een verrassing te zorgen en op te klimmen in de stand.

Beide teams deelden de punten tijdens hun vorige ontmoeting in deze groepsfase, eindigend in een 2-2 gelijkspel. Een wedstrijd waarin iedereen kon genieten van elkaars aanvallende kwaliteiten, maar ook van hun defensieve kwetsbaarheid, waardoor een open en onzeker terugduel wordt beloofd.

Wedden op Fiorentina – KRC Genk. De noteringen zijn in het voordeel van de Italianen.

Fiorentina staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.52.

Fiorentina doet het momenteel goed in de Serie A en wil die trend voortzetten in Europa. Dit weekend werd er wel met 1-0 verloren op het veld van AC Milan. Het team boekte echter ook knappe overwinningen in de competitie, zoals de 6-0 tegen Cukaricki. La Viola wil daarom bewijzen dat ze een team zijn om rekening mee te houden op het Europese toneel. Ze moeten daarbij leunen op sleutelspelers zoals Mbala Nzola en Gaetano Castrovilli. Enkele spelers zoals Lucas Martínez en Giacomo Bonaventura zullen echter moeten bijspringen vanwege afwezigheden.

Het recente parcours van Fiorentina toont aanzienlijk aanvallend potentieel, met een gemiddelde van meer dan een doelpunt per wedstrijd in de Europa Conference League. Deze wedstrijd tegen Genk zal cruciaal zijn om de eerste plaats in de groep te behouden, en men kan verwachten dat Fiorentina snel wil scoren om zichzelf veilig te stellen.

Een interessante weddenschap om te overwegen is “Fiorentina wint met meer dan 1,5 doelpunten in de wedstrijd”. Deze odd krijgt een notering van 1.80.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Genk moet de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.75.

Genk komt met de ambitie om te bewijzen dat het team thuishoort in deze competitie en dat het gelijkspel thuis tegen Fiorentina geen toevalstreffer was. De Belgen, ongeslagen in hun groep, zullen zeker vastberadenheid tonen om een positief resultaat mee terug te nemen uit Florence.

Ondanks enkele tegenvallende prestaties in de Belgische competitie, doet Genk het goed in de Europa Conference League en zal het moeten vertrouwen op sterke verdedigende prestaties en efficiëntie voor het doel om Fiorentina te ontregelen. Met enkele topspelers in het aanvallende departement hebben de Belgen de middelen om elke verdediging te verontrusten.

Het overwegen van te wedden op een “gelijkspel of Genk wint” zou verstandig kunnen zijn gezien de geschiedenis tussen de twee teams. Deze odd krijgt een quotering van 2.30.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X