Molde - Club Brugge in Conference League
Molde - Club Brugge in Conference League

Molde – Club Brugge: blauw-zwart won met 0-3 op het veld van KRC Genk

Odds op: 04/03/2024

De 1/8e finales van de Conference League. Molde neemt het thuis op tegen Club Brugge.

In een spannende confrontatie in de 1/8e finales van de Conference League staat Molde FK, het Noorse powerhouse, thuis tegenover het Belgische Club Brugge. Deze wedstrijd belooft niet alleen een tactisch schouwspel te worden maar ook een strijd tussen twee clubs die recentelijk in vorm zijn.

Molde’s ongeslagen thuisreeks en Brugge’s veerkracht op vreemde bodem zetten de toon voor een ontmoeting waarbij beide teams zullen strijden voor een plek in de kwartfinales. De statistieken suggereren een gelijkopgaande strijd, met beide teams die sterk presteren in de eerste helft en een indrukwekkende reeks doelpunten in hun recente wedstrijden.

Wedden op Molde – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club Brugge.

Molde staat op de derde plaats in Noorwegen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.37.

Molde FK, het Noorse bolwerk, heeft zijn thuisbasis omgetoverd tot een waar fort, waar het in de laatste 5 wedstrijden ongeslagen is gebleven. Met een indrukwekkende reeks van ten minste één doelpunt in de laatste 21 wedstrijden, is hun aanvallende kracht onbetwistbaar. Hun vermogen om de eerste helft in 48% van de wedstrijden te domineren, spreekt boekdelen over hun tactische voorbereiding en uitvoering.

Wanneer ze thuis met 1-0 voorstaan, winnen ze 81% van hun wedstrijden, wat hun mentale kracht en vermogen om een voorsprong te behouden benadrukt. Echter, hun zwakke plek lijkt te liggen in het terugvechten vanuit een achterstand, waar ze thuis nog niet vanuit een 0-1 achterstand hebben weten te winnen. Met een gemiddelde van 2,43 doelpunten per thuiswedstrijd, zal Molde’s aanval zeker een bedreiging vormen voor elke tegenstander.

Kan Molde de terugwedstrijd spannend houden? Zet in op ‘Molde of X’ en win 1.49.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Brugge heeft zich herpakt

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.53.

Club Brugge, aan de andere kant, heeft zichzelf bewezen als een team dat onder druk kan presteren, vooral in uitwedstrijden. Hun statistiek van het winnen in 82% van de wedstrijden waarin ze met 0-1 voorstaan, toont hun efficiëntie en vastberadenheid. Dit team weet hoe ze een voorsprong buiten huis moeten verdedigen. Met een gemiddelde van 1,94 doelpunten in uitwedstrijden, heeft Brugge aangetoond dat ze in staat zijn om op vijandig terrein te scoren.

Echter, hun capaciteit om een achterstand om te buigen is relatief laag, met slechts 16% overwinningen na een 1-0 achterstand in uitwedstrijden. Dit stelt hun vermogen om zich aan te passen en terug te vechten vanuit moeilijke situaties ter discussie. Desalniettemin, hun recente prestaties en het vermogen om de nul te houden in hun laatste wedstrijd, wijzen op een solide defensieve structuur.

Blauw-zwart heeft alvast vertrouwen getankt na de 0-3 overwinning op het veld van Genk en wil in Noorwegen opnieuw een ruime overwinning boeken. Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 4.00.

De laatste uitslagen

Club Brugge:

21 Sep: Club Brugge 1 – 1 Besiktas

5 Okt: Bodo/Glimt 0 – 1 Club Brugge

Molde:

15 Feb: Molde 3 – 2 Legia Warschau

22 Feb: Legia Warschau 0 – 3 Molde

Toon andere wedopties

X