Club Brugge - Bodo/Glimt, voetbalweddenschappen

Club Brugge – Bodø/Glimt: Brugge heeft genoeg aan een puntje om groepswinst te pakken

Odds op: 10/12/2023

De groepsfase van de Conference League. Bodø/Glimt gaat op bezoek bij Club Brugge.

Club Brugge betreedt de laatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Europa Conference League met een overweldigend gevoel na een verbluffende 0-5 overwinning op het terrein van Besiktas. Casper Nielsen zette al na vier minuten de toon voor de Belgische ploeg, die vervolgens met doelpunten van Igor Thiago, Raphael Onyedika en Andreas Skov Olsen een overtuigende zege behaalde. Deze triomf heeft Club Brugge in de race gehouden voor de groepswinst, een prestatie die het team extra vertrouwen heeft gegeven na een moeilijke periode.

Wedden op Club Brugge – Bodø/Glimt. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van Club Brugge.

Club Brugge won met 0-5 van Besiktas

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

Club Brugge heeft een droomavond beleefd tegen Besiktas, waarbij ze de Turkse zijde met een verbluffende 0-5 versloegen. Het was niet alleen de grootste overwinning van Club Brugge in de thuishaven van Besiktas, maar ook een herleving van het vertrouwen. Casper Nielsen zette de toon met een vroege openingstreffer, gevolgd door twee doelpunten van Igor Thiago, Raphael Onyedika, en Andreas Skov Olsen. De overwinning bracht Club Brugge dichter bij groepswinst, maar het team zal beseffen dat Bodø/Glimt, met hun recente 5-2 overwinning op Lugano, ook aast op de eerste plaats. Club Brugge zal zich moeten herpakken na deze triomf en de positieve energie moeten benutten om Bodø/Glimt te slim af te zijn.

Club Brugge betreedt de beslissende fase van de groepsfase met een indrukwekkende winning streak van vier opeenvolgende overwinningen in de UEFA Europa Conference League. Een opvallend statistisch kenmerk van Club Brugge is hun vermogen om vroeg in de wedstrijd te scoren. Met een verbazingwekkende 25% van hun doelpunten die vallen tussen de 0-15 minuten, heeft Club Brugge de neiging om snel uit de startblokken te schieten.

Staat Brugge al voor aan de rust? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Bodø/Glimt is al gekwalificeerd

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.80.

Bodø/Glimt liet geen genade zien tegenover Lugano en verzekerde zich van progressie naar de knockout-fase met een indrukwekkende 5-2 overwinning. In een barre omgeving waar temperaturen daalden tot min vijf, toonde Bodø/Glimt zich meedogenloos efficiënt. Amahl Pellegrino opende de score met een doelpunt in de 40e minuut, gevolgd door Sondre Brunstad Fet en Patrick Berg, die beiden het net vonden. Žan Celar en Boris Babic scoorden nog wel voor Lugano, maar Bodø/Glimt had de wedstrijd al stevig in handen. Deze zege was niet alleen een demonstratie van hun kracht op eigen terrein, maar bevestigde ook hun vermogen om doelpunten te produceren en gevaarlijk te zijn voor elke tegenstander.

Bodø/Glimt komt op de laatste speeldag met een eigen indrukwekkende winning streak van 3 opeenvolgende overwinningen. Een interessant facet van hun aanvalsstrategie is de efficiëntie in het derde kwart van de wedstrijd. Met 30% van hun doelpunten vallend tussen de minuten 46-60, toont Bodø/Glimt een patroon van verhoogde activiteit en effectiviteit na de pauze.

Kan het team iets pakken op het veld van Brugge? Zet in op ‘X of Bodø/Glimt’ en win 1.98 keer je inzet terug.