KRC Genk - FK Cukaricki, voetbalweddenschappen
KRC Genk - FK Cukaricki, voetbalweddenschappen

KRC Genk – FK Čukarički: de Limburgers moeten de 3 punten pakken

Odds op: 10/12/2023

De groepsfase van de Conference League. FK Čukarički gaat op bezoek bij Club KRC Genk.

De spanning stijgt in de UEFA Europa Conference League, want op de zesde en laatste speeldag staat Club KRC Genk tegenover FK Čukarički. De huidige stand in Groep F zorgt voor een ware thriller, met Genk op de derde plaats en Čukarički op de vierde plaats zonder punten. Genk verloor recent met 2-1 tegen Fiorentina, terwijl Ferencvaros op de valreep won van Čukarički. Dit plaatst Genk in een benarde positie waarin het zijn lot niet meer in eigen handen heeft.

Wedden op KRC Genk – FK Cukaricki. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Genk heeft nog een kleine kans om zich te plaatsen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.15.

Racing Genk leed een bittere nederlaag tegen Fiorentina, waardoor het geen controle meer heeft over zijn Europese avontuur. Ondanks een sterke eerste helft, kon Genk de voorsprong niet vasthouden. De teleurstellende tweede helft en de fouten achterin leidden tot een 2-1 nederlaag. De kwalificatie hangt nu af van een thuisoverwinning tegen FK Čukarički en de uitkomsten van andere wedstrijden in de groep.

KRC Genk komt aan de aftrap met gemengde gevoelens, aangezien ze de laatste vier wedstrijden niet hebben weten te winnen. Desondanks hebben ze een indrukwekkende thuisreputatie, waarbij ze in hun laatste 11 thuiswedstrijden ongeslagen zijn gebleven. Deze indrukwekkende thuisvorm zal een bron van vertrouwen zijn voor de Limburgers, die vastberaden zullen zijn om de negatieve spiraal te doorbreken en hun fans een overwinning te schenken.

Echter, de defensieve kwetsbaarheid zal een aandachtspunt zijn, gezien ze in de laatste zeven wedstrijden telkens tegendoelpunten incasseerden. Het belooft een intense strijd te worden waarin Genk hun thuisfort moet verdedigen en tegelijkertijd aanvallende effectiviteit moet tonen om hun doelstellingen te bereiken.

Zet in op ‘KRC Genk wint en beide teams scoren’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Čukarički is al uitgeschakeld

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.50.

FKČukarički staat onderaan de groep zonder punten, maar toonde in de vorige wedstrijd tegen Ferencvaros dat ze niet zonder ambitie spelen. Ondanks het late verlies bleek Čukarički een geduchte tegenstander. Ze zullen ongetwijfeld proberen hun eerste punten te pakken en Genk dwars te zitten in hun streven naar overleving in de Conference League.

FK Čukarički betreedt het strijdtoneel met een zware last op hun schouders, aangezien ze hun laatste vijf UEFA Europa Conference League-wedstrijden allemaal hebben verloren. Ondanks deze uitdaging hebben ze in elke match getracht zich te herpakken en te laten zien dat ze niet makkelijk opgeven. De ontmoeting met KRC Genk biedt hun de laatste kans om iets te laten zien op het toernooi en een einde te maken aan deze reeks van tegenslagen. De Serviërs zullen ongetwijfeld gebrand zijn om hun uiterste best te doen en te laten zien dat ze meer in hun mars hebben dan wat recente resultaten suggereren.

Kunnen de Serviërs iets pakken op het veld van Genk? Zet in op ‘X of Čukarički’ en win 5.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X