Maccabi Tel Aviv - AA Gent, voetbalweddenschappen

Maccabi Tel Aviv – AA Gent: de strijd om groepswinst in Groep B

Odds op: 10/12/2023

De groepsfase van de Conference League. AA Gent gaat op bezoek bij Maccabi Tel Aviv.

In de laatste adem van de groepsfase van de UEFA Europa Conference League staat Maccabi Tel Aviv tegenover AA Gent in een beslissende strijd om de groepswinst en directe kwalificatie voor de 1/8e finales. De huidige stand plaatst Maccabi Tel Aviv op de tweede plaats in Groep B, met twee punten minder dan AA Gent.

Beide teams komen van overwinningen, waarbij Maccabi Tel Aviv zich kwalificeerde met een late triomf over Breiðablik, terwijl AA Gent indruk maakte door Zorja Loehansk met 4-1 te verslaan. Deze confrontatie belooft een krachtmeting te worden tussen twee gemotiveerde teams met hetzelfde doel: groepswinnaar worden en een gunstige positie verwerven voor de volgende fase.

Wedden op Maccabi Tel Aviv – AA Gent. De Gentenaars zijn duidelijk favoriet.

Maccabi Tel Aviv wil over Gent springen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Maccabi Tel Aviv verzekerde zich van de knockout-fase met een late overwinning op Breiðablik. Ondanks de eliminatie van de IJslandse zijde, was het een zwaarbevochten strijd. Maccabi’s legendarische spits, Eran Zahavi, bewees andermaal zijn klasse met een verbluffend doelpunt. Met een overwinning op AA Gent kunnen ze niet alleen hun groepswinst pakken maar ook een sterke boodschap sturen naar hun tegenstanders in de knockout-fase. De ploeg zal ongetwijfeld gebrand zijn om hun momentum vast te houden en met vertrouwen de volgende ronde in te gaan.

Maccabi Tel Aviv betreedt de confrontatie met een indrukwekkende reeks van drie opeenvolgende overwinningen in de UEFA Europa Conference League. Deze winnende dynamiek heeft niet alleen hun plek in de knockout-fase beveiligd, maar het team zal ook vastbesloten zijn om deze reeks voort te zetten tegen AA Gent. Een opvallend feit is dat Maccabi Tel Aviv een opmerkelijk percentage van 36% van hun doelpunten scoort tussen de 31e en 45e minuut, wat aantoont dat ze vaak toeslaan in het cruciale laatste deel van de eerste helft.

Staat het team al voor aan de rust? Zet in op ‘Maccabi Tel Aviv / Maccabi Tel Aviv’ en win 4.00 keer je inzet terug.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

AA Gent heeft genoeg aan een puntje

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.40.

AA Gent verzekerde zich van een plek in de 1/8e finales na een overtuigende 4-1 overwinning op Zorja Loehansk. Malick Fofana en Gift Emmanuel Orban stalen de show in een wedstrijd die overschaduwd werd door een vreselijke blessure van doelman Paul Nardi. De ploeg heeft genoeg aan een gelijkspel om als eerste in de groep te eindigen, maar zal zich bewust zijn van de dreiging van Maccabi Tel Aviv. Met het verdrietige voorval van Nardi in gedachten, zal Gent met vastberadenheid streven naar groepswinst en een positieve afsluiting van de groepsfase.

AA Gent komt ook naar de laatste speeldag met een indrukwekkende reeks van vier opeenvolgende overwinningen in de UEFA Europa Conference League. Deze consistente reeks heeft niet alleen geleid tot kwalificatie voor de 1/8e finales, maar plaatst Gent ook in een positie om groepswinnaar te worden. Opvallend is het statistische gegeven dat Gent 27% van hun doelpunten scoort tussen de 61e en 75e minuut. Dit wijst op een vermogen om tijdens het tweede deel van de wedstrijd toe te slaan en te profiteren van vermoeidheid bij de tegenstander.

Kan AA Gent de wedstrijd omkeren na de rust? Zet in op ‘X / AA Gent’ en win 6.00 keer je inzet terug.